Δευτέρα , 28 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ο Μπακογιάννης πάντρεψε στο Δημαρχείο ένα ζευγάρι που για κουμπάρο είχαν ένα…πάντα…

Για έτι μια φορά, το συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού (ανιψιός) , Κώστας Μπακογιάννης, λέρωσε την δημόσια αισθητική, επιτρέποντας έναν άνευ προηγουμένου πολιτικό γάμο, αυτή την φορά όμως με πρωταγωνιστή…έναν κουμπάρο ντυμένο ως ανθρωπόμορφο πάντα…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Αθηναίων εγκρίνει…περίεργες πρωτοβουλίες πολιτών και μη, αυτή την φορά επιτρέποντας σε ζευγάρι να καταστήσει τον θεσμό του γάμου μια καρικατούρα!

Σε πολιτικό γάμο, που έλαβε χώρα στο δημαρχείο, μαζεύτηκαν μάρτυρες, για να παρακολουθήσουν τη νομική πράξη.  Όμως…την προσοχή έκλεψε ο κουμπάρος της υπόθεσης, ο οποίος ντύθηκε …ανθρωπόμορφο πάντα!!!!

Και ποιος εγκρίνει το τι θα συμβεί σ ο δημαρχείο; Ο δήμαρχος. Ποιος είναι ο δήμαρχος ; Ο Μπακογιάννης. Τι άλλο έκανε, που έθιγε την δημόσια αισθητική; Ενέκρινε την τοποθέτηση κάδου απορριμμάτων ανακύκλωσης κοντά στο μνημείο πεσόντων των Ιμίων στην Πλατεία Παύλου Μελά (Ρηγίλλης – Μουρούζη & Β. Σοφίας).

Καλό είναι ο κος Μπακογιάννης να μην δέχεται κάθε τι που ο πολίτης θεωρεί οτι πρέπει να γίνεται. Άλλωστε το κιτς δε συνάδει με την ελληνική αισθητική.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares