Δευτέρα , 25 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Ο Μπακογιάννης δίνει το Σεράφειο τζάμπα στους Πακιστανούς, αλλά οι ίδιοι καίνε εκκλησίες στο Πακιστάν

Ένα πολυτελέστατο χώρο στο κτίριο του “Σεράφειου συγκροτήματος Αθλητισμού Πολιτισμού και Καινοτομίας” και μάλιστα πλήρως ανακαινισμένο με εξωτερικούς χώρους και κήπο παραχώρησε ο Δήμος «Αθηναίων», όχι σε κάποιον ελληνικό σύλλογο ή φορέα ή τουλάχιστον για την στέγαση Ελλήνων ή φοιτητών αλλά σε ένα σύλλογο Πακιστανών.

Την στιγμή που Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους λόγω πλειστηριασμών, ή που δεν καταφέρνουν να πληρώνουν τα χρέη τους εξαιτίας της ανεργίας των κυβερνητικών πολιτικών, αλλά και των τεχνιτών ανατιμήσεων (για χάρη του Κιέβου και του Ζελένσκι), ο Δήμος «Αθηναίων» υπό την αιγίδα του Κώστα Μπακογιάννη, παραχώρησε πολυτελές κτίριο στον Πακιστανικό σύλλογο για να υλοποιούν ισλαμικές και άλλες εκδηλώσεις.

Και φυσικά, ενώ στο Πακιστάν καίνε Χριστιανικές εκκλησίες, η Αθήνα, αντί να επιβάλλει αντίποινα με το να γυρίσει την πλάτη της στους Πακιστανούς υπηκόους, τους στρώνει κόκκινο χαλί και τους δίνει τζάμπα στέγη και ναούς προσευχής!

 

ΠΑΚΙΣΤΑΝ Μουσουλμάνοι αφαιρούν έναν σταυρό από μια εκκλησία στο Παντζάμπ και πυρπολούν το κτίριο για υποτιθέμενη «βλασφημία» Οι μουσουλμάνοι χτυπούσαν επίσης χριστιανικές οικογένειες και λεηλάτησαν τα σπίτια τους

 

Tο κτίριο ΣΕΡΑΦΕΙΟ βρίσκεται στην οδό Εχελιδών &, Πειραιώς 144.

Τι περιέχει λοιπόν το κτίριο, ενώ οι Έλληνες δεν έχουν στέγη και φαγητό τις δύσκολες αυτές στιγμές:

  • Τεράστιο εσωτερικό χώρο, που θα μπορούσαν να χωρέσουν άστεγοι
  • Πισίνες
  • Πολυτελή εξωτερικό και ανοιχτό χώρο
  • Γήπεδο καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης (volley)
  • Μεγάλο ανοιχτό πάρκινγκ

 

Μια Ελλάδα η οποία χάνεται με γρήγορους ρυθμούς, λόγω της υπογεννητικότητας και της γήρανσης του πληθυσμοί. Αντίθετα οι πακιστανικοί πληθυσμοί που βρίσκονται στην Ελλάδα, εκτός από φανατικοί σύμμαχοι των Τούρκων, είναι και νεαρής ηλικίας.

πηγή: anixneuseis

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares