Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Ο Άρης δικαιώθηκε από την UEFA και παίζει στο Conference League

Η UEFA έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ αναφέροντας πως η ΠΑΕ Άρης σωστά αδειοδοτήθηκε κι έτσι δεν υπάρχει πλέον θέμα με τη συμμετοχή της στο Conference League.

Κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή του της ΠΑΕ Άρης στην… Ευρώπη, παρά την έφεση που κατέθεσε προ ημερών ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν το “ΟΚ” από την UEFA.

Μετά τη χθεσινή (23.05.2022) προφορική επικοινωνία που είχε η πλευρά της UEFA με την ΕΠΟ, έφτασε και το σχετικό έγγραφο που επικυρώνει πως δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού των Θεσσαλονικέων.

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, ο φάκελος αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης είναι πλήρης κι έτσι οι “κίτρινοι” μπορούν να αγωνιστούν κανονικά στα προκριματικά του Conference League.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι η διοίκηση Καρυπίδη τακτοποίησε και την οφειλή προς τον Ρούμπεν Παλαθουέλος καταβάλλοντας 101.429 ευρώ. Το συγκεκριμένο χρέος ήταν ύψους 58 χιλιάδων ευρώ (υπήρχε από το 2007 από την παλιά διοίκηση) το οποίο με τους τόκους σχεδόν διπλασιάστηκε μέσα σε αυτά τα χρόνια.

newsit.gr

Shares