Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ο Αμερικανός Γερουσιαστής Ρον Τζόνσον συνεχίζει να χτυπά το σύστημα των υποχρεωτικών εμβολίων

[adrotate group="4"]
 

Ο Αμερικανός γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wis.) πραγματοποίησε μια συζήτηση με μια ομάδα παγκοσμίου φήμης γιατρών και ιατρικών εμπειρογνωμόνων για να παράσχει μια διαφορετική προοπτική σχετικά με την παγκόσμια αντιμετώπιση της πανδημίας, την τρέχουσα κατάσταση της γνώσης των πρώιμων και νοσοκομειακών θεραπεία, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια του εμβολίου, τι πήγε σωστά, τι πήγε στραβά, τι πρέπει να γίνει τώρα και τι πρέπει να αντιμετωπιστεί μακροπρόθεσμα.

Ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον είπε: Ελπίζω ότι όλοι όσοι το είδαν σήμερα αναγνωρίζουν τα προσόντα των ατόμων που μίλησαν εδώ σήμερα. Τώρα, πάλι, υπάρχει διαφωνία μεταξύ των ανθρώπων σε αυτό το δωμάτιο. Οι απόψεις που εκφράζονται είναι εκείνες των ατόμων που τις εκφράζουν. Αλλά αυτές είναι εμπειρίες πραγματικού κόσμου από ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, που θεραπεύουν ασθενείς. Είναι διαφορετικό πιθανότατα από οτιδήποτε έχετε ακούσει, εκτός κι αν παρακολουθείτε αυτούς τους ανθρώπους στα μέσα ενημέρωσης, προσπαθείτε να ξεπεράσετε, να προσπαθήσετε να μεταφέρετε στο αμερικανικό κοινό και να παρέχετε τις πληροφορίες που νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε, που όλοι μας αξίζουν. Τώρα, ξέρετε, η κεραία μου είναι πάντα ανοιχτή γιατί κατηγορούμαι ότι διαδίδω αυτή την παραπληροφόρηση όλη την ώρα. Μπορώ λοιπόν να φανταστώ πώς θα αντιμετωπίσουν τα μέσα ενημέρωσης τόσο μεγάλο μέρος αυτού. Θα διαλέξουν μικρές φράσεις,

«Το μόνο που μπορώ να ζητήσω είναι οι θεατές να το μοιραστούν αυτό. Πείτε στους φίλους σας, ξέρω ότι αυτό είναι μεγάλο. Αυτό είναι ένα πάνελ διάρκειας πέντε ωρών, και δεν γράψαμε καν την επιφάνεια αυτού που πρέπει να συζητήσουμε. Αυτό δεν έπρεπε να ήταν απαραίτητο. Καθώς οι πληροφορίες μας αυξάνονταν, καθώς γινόμασταν όλο και καλύτερα μορφωμένοι, λιγότερο αδαείς για τον κορωνοϊό, τον COVID, τα εμβόλια κατά του COVID, αυτό θα έπρεπε να είχε δημοσιοποιηθεί σε κάθε βήμα στην πορεία. Αλλά δεν ήταν. Και πάλι, λοιπόν, ζητώ από το κοινό να έχει ανοιχτό μυαλό. Σεβαστείτε αυτά τα άτομα που έχουν πληρώσει ένα σημαντικό τίμημα επαγγελματικά, με φήμη. Πρόκειται για άτομα με υψηλή εξειδίκευση. Μιλούν εκ πείρας. Πρέπει να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό να συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί στο μέλλον. Και πάλι λοιπόν, σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε. Σας ευχαριστώ που είστε γιατροί, που είστε νοσηλευτές, που είστε ακαδημαϊκοί, που είστε ιατρικοί ερευνητές και σας ευχαριστώ όλους που το είδατε. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Ο Θεός να σας ευλογει όλους.”

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares