Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει μαζική ένταξη αλλοδαπών για…την «επίλυση» του δημογραφικού

Αν όχι ο Μητσοτάκης, η…ελεγχόμενη αντιπολίτευση, ΣΎΡΙΖΑ, μάλλον θα επιτύχει γρήγορα την αντικατάσταση πληθυσμών και την απομάκρυνση της προοπτικής να επιστρέψουν οι Έλληνες και ιδίως οι νέοι από το εξωτερικό.

Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, θέλει να επιστρέψει για να “λύσει” και το Δημογραφικό, ο πρόεδρος της δήθεν αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος υπογράμμισε τις πολιτικές που θα εφαρμόσει, κατά την διάρκεια της ομιλίας του σε έκθεση στην Θεσσαλονίκη.

Μια από αυτές είναι η μαζική ένταξη (λαθρο)μεταναστών και η αντικατάστασή των Ελλήνων από αυτούς για να “λυθεί” το δημογραφικό. Θα τους προσφέρετε με ευνοϊκότερες διαδικασίες η πολιτογράφηση και το κράτος θα μένει αλληλέγγυο προς αυτούς για να βρουν κενές θέσεις (έναντι χαμηλής αμοιβής, όπως το επιτάσσουν ελληνόφωνοι διεφθαρμένοι επιχειρηματίες, που τρίβουν τα χέρια τους με την λαθροπολιτική).

Το μοναδικό πολιτικό κόμμα εντός της Βουλής που μίλησε για επαναπατρισμό των Ελλήνων, που έφυγαν στο εξωτερικό, είναι η Ελληνική Λύση, η οποία επιμένει στην πολιτική κινήτρων, ώστε ο Έλληνας να θέλει και να μπορεί να εργαστεί, αντί να εξαρτάται από τα επιδόματα ή να πληρώνεται με “ψίχουλα”. Παράλληλα, θα πατάξει και την επιχειρησιακή διαφθορά, όπου υπάρχουν εργοδότες που δίνουν εργασία σε τριτοκοσμικούς έναντι μισθών πείνας και να δίνεται προτεραιότητα στον Έλληνα με αξιοπρεπή μισθό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares