Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ο Αλμπερτ Ριέρα έγινε βοηθός προπονητή στη Γαλατασαράι

Ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού θα αποτελεί από εδώ και στο εξής το δεξί χέρι του Ντομενέκ Τορέν στην ομάδα της Γαλατασαράι.

Σημαντική προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της Γαλατασαράι. Όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος ο Αλμέρτ Ριέρα αναλαμβάνει βοηθός προπονητής στην «τζιμ μπομ», όντας ο άμεσος συνεργάτης του Ντομενέκ Τορέν.

Ο 39χρονος Ισπανός ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακόυ την σεζόν 2010/11 κατακτώντας με τους ερυθρόλευκους ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση που του έκανε η Γαλατά, με τον ίδιο να τονίζει πως είναι χαρά για τον ίδιο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαρίστησει τους ανθρώπους των Τούρκων για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Πάντως δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Ριέρα θα υπηρετήσει την Γαλατασαράι μιας και φόρεσε την φανέλα της την τριετία 2011-14, πανηγυρίζοντας με τα χρώματα της δύο πρωταθλήματα Τουρκίας, δύο Σόυπερ Καπ και ένα Κύπελλο.

Η Γαλατά μέχρι στιγμής πραγματοποιεί πολύ κακή πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος με 27 βαθμούς βρισκόμενη στο -24 από την πρωτοπόρο Τραμπζονσπόρ.

in.gr

Shares