Δευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ο “αεικίνητος” Κ.Μητσοτάκης: Βόλτες με Tesla, ποδηλασία στο Τατόι, πόζες με “γαλάζιους” νεόνυμφους και ιστιοπλοΐα με μετακλητούς του Μαξίμου…(ΦΩΤΟ)

Τα έλυσε όλα ο Πρωθυπουργός και τώρα επιδίδεται σε test drive, βόλτες με το ποδήλατο και πόζες με γαλάζιου νεόνυμφους και μετακλητούς του Μαξίμου…

Ο πρωθυπουργός, μετά την επίσκεψη στο ΕΜΣΤ,την κούρσα με το πανάκριβο Tesla, την βόλτα χαλάρωσης με το ποδήλατο στο Τατόϊ και τις πόζες με τους γαλάζιους νεόνυμφους το Σάββατο, την Κυριακή απόλαυσε το μπάνιο του στην Κύθνο.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά:

Το πρωί του Σαββάτου 10/10 0 Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης…

…Όταν ολοκληρώθηκε η ξενάγησή του στις αίθουσες του ΕΜΣΤ από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το σημείο με ένα Tesla Model 3 μαύρου χρώματος.

Βέβαια, η κίνηση αυτή του Πρωθυπουργού, όπως ήταν φυσικό, κέντρισε τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον αρκετών καθώς πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της αμερικανικής παραγωγής της Tesla που εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησε τις δραστηριότητές της και στην Ελλάδα.

Αργότερα ο “πολυάσχολος” πρωθυπουργός, Κ.Μητσοτάκης απόλαυσε μια βόλτα με το ποδήλατο στο Τατόι  όπου μάλιστα είχαν την τύχη να τον πετύχουν και νέονυμφοι!

Το ζευγάρι, που βρέθηκε στα πρώην βασιλικά κτήματα για να βγάλει γαμήλιες φωτογραφίες αναγνώρισαν τον πρωθυπουργό και του ζήτησαν να “ποζάρουν” μαζί.

Η νύφη, όπως αναφέρει το ereportaza, μάλιστα, είναι κόρη στελέχους της ΝΔ από τη Νίκαια και αυτή που αναγνώρισε αμέσως τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τους χάλασε χατήρι και αφού τους ευχήθηκε έβγαλε μαζί τους φωτογραφίες.

Για το τέλος του ΣΚ ο πρωθυπουργός επέλεξε να χαλαρώσει κάνοντας ιστιοπλοΐα στην Κύθνο παρέα με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Βλαστάρη ο οποίος μάλιστα είναι μετακλητός στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή για τον αεικίνητο πρωθυπουργό μας!

Μ ε αυτό τον τρόπο λοιπόν, ο ακούραστος Έλληνας πρωθυπουργός, βρήκε την ευκαιρία να συνδυάσει χαρά και εργασία. Αναντίρρητα, αφελής χαρακτηρίζεται όποιος νομίζει πως από την ατζέντα αυτής της ωραίας παρέας απουσίαζαν θέματα πολιτικής και επικοινωνιακής στρατηγικής, ένα από τα αγαπημένα θέματα του Πρωθυπουργού μας.

 

Πηγή Φωτο: ereportaza

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares