Τετάρτη , 29 Ιανουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ο αδερφός του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Σούζαν Ιτον αντιδρά -«Ολο αυτό είναι ένα παραμύθι»…

Μια ανάρτηση στα social media ενός άνδρα, που δηλώνει αδερφός του Γιάννη Παρασκάκη, του άνδρα που καθ’ ομολογία του κακοποίησε και δολοφόνησε την Αμερικανίδα Βιολόγο Σούζαν Ιτον στην Κρήτη, φιλοξενεί η τοπική ιστοσελίδα Zarpanews.


Σε αυτή, ο άνδρας τοποθετείται αναφορικά με όσα έχουν έρθει στο φως από την έρευνα της αστυνομίας αναφορικά με τον αδερφό του, το έγκλημα που ο ίδιος ομολόγησε σε βάρος της Σούζαν Ητον στην Κρήτη, αλλά και προηγούμενα περιστατικά παρενόχλησης γυναικών.

«Ξέρω τον αδερφό μου, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν. Ολο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο, είναι ένα παραμύθι, δεν ισχύει τίποτα από ότι τον αποκαλούν τον αδερφό μου» λέει. Στην ανάρτησή του, ο άνδρας δηλώνει πως η απουσία του Παρασκάκη έχει δημιουργήσει μεγάλο κενό στην οικογένεια και συμπληρώνει: «Αυτό που κάνουν στον Γιάννη είναι άδικο. Γιάννη κάνε υπομονή, θα σε περιμένουμε σύντομα στην οικογένειά μας…».

Η ανάρτηση του αδερφού του Παρασκάκη όπως την αναδημοσιεύει το Zarpanews
Η ανάρτηση του αδερφού του Παρασκάκη όπως την αναδημοσιεύει το Zarpanews
Γιάννης Παρασκάκης: Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν
Ο Γιάννης Παρασκάκης, ο 27χρονος αγρότης που ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε την 60χρονη Σούζαν Ιτον, αποκάλυψε στον ανακριτή στα τέλη του Ιουλίου τον τρόπο με τον οποίο είχε επιτεθεί και στο παρελθόν σε γυναίκες.

«Εχοντας μικρή ταχύτητα, χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω “πειράξει” με αυτόν το τρόπο πολλές κοπέλες. Ήθελα να τις γνωρίσω. Πολλές φορές κατέβαινα να τους ζητήσω συγγνώμη. Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά», είπε στους ανακριτές, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

Ο Παρασκάκης- την τιμωρία του οποίου ζήτησε και ο πατέρας του, που ζήτησε συγγνώμη για τη δολοφονία της Ιτον- αποκάλυψε: «Συνήθως τις ακολουθούσα με ταχύτητα 10 χλμ. για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα και τις ενοχλούσα με τον τρόπο αυτό».

Το χρονικό της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζα Ιτον
Η βιολόγος είχε ταξιδέψει στην Κρήτη για ένα επιστημονικό συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας, όταν χάθηκαν τα ίχνη της στις αρχές του Ιούλη.

Η 60χρονη Αμερικανίδα εξαφανιτηκε στις 4 Ιουλίου και η σορός της εντοπίστηκε έπειτα από πέντε ημέρες και ενώ είχε προηγηθεί πρωτοφανής κινητοποίηση μετά την εξαφάνισή της.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares