Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

O Όρμπαν χαράζει τον δρόμο της Ευρώπης! Τρέμει η ΕΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)

O Όρμπαν χαράζει τον δρόμο της Ευρώπης! Τρέμει η ΕΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας δήλωσε ότι οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σκόπιμα απέτυχαν να σταματήσουν τη μαζική μετανάστευση στην ήπειρο και θέλουν να δημιουργήσουν μια «ευρωπαϊκή αυτοκρατορία» για να υποτάξουν τα έθνη.

Ο Βίκτορ Όρμπαν , κάλεσε τους ψηφοφόρους να απορρίψουν την παγκοσμιοποίηση και να υποστηρίξουν την «κουλτούρα του πατριωτισμού», στις επόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Οι εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα αποφασίσουν σε ποια κατεύθυνση θα πάει η Ευρώπη, τόνισε ο δήλωσε ο Όρμπαν . «Πρέπει να απορρίψουμε την ιδεολογία του παγκοσμιοποίησης και να υποστηρίξουμε την κουλτούρα του πατριωτισμού», πρόσθεσε.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός υποστήριξε επίσης ότι εάν συνεχιστεί η μετανάστευση, οι «αυτόχθονες Ευρωπαίοι» θα γίνουν μειονότητα και ο «τρόμος θα γίνει μέρος της ζωής στις μεγάλες πόλεις».

«Εσκεμμένα η ΕΕ απέτυχε να χρησιμοποιήσει την τεράστια στρατιωτική και αστυνομική δύναμή τους και σκόπιμα απέτυχε να υπερασπίσει την Ευρώπη από τις μάζες των μεταναστών», σημείωσε.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares