Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

O Τραμπ βάζει τέλος στους LGBT! Νομοσχέδιο ΣΕΙΣΜΟΣ…

O Τραμπ βάζει τέλος στους LGBT! Νομοσχέδιο ΣΕΙΣΜΟΣ…

Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο διάσπασης του φιλελεύθερου ρυθμιστικού πλαισίου που είχε ορίσει ο Μπαράκ Ομπάμα για το νομικό φύλο του ατόμου.

Το φύλο είναι βιολογικό και καθορίζεται κατά τη γέννηση, ισχυρίζονται. Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσίευσαν οι New York Times, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να εισαγάγει έναν πιο στενό ορισμό του φύλου.O Τραμπ βάζει τέλος στους LGBT! Νομοσχέδιο ΣΕΙΣΜΟΣ… O Τραμπ βάζει τέλος στους LGBT! Νομοσχέδιο ΣΕΙΣΜΟΣ…

Ο προτεινόμενος ορισμός θα ορίζει το φύλο ως ανδρικό ή θηλυκό, αμετάβλητο και καθοριζόμενο από τα γεννητικά όργανα με τα οποία γεννιέται ένα άτομο.

Η διοίκηση Τραμπ απαιτεί έναν σαφή και ομοιόμορφο ορισμό του φύλου που καθορίζεται “σε βιολογική βάση, είναι σαφής, βασίζεται στην επιστήμη και είναι αντικειμενικός.

Οποιαδήποτε διαφωνία σχετικά με το φύλο κάποιου, θα πρέπει να διευκρινιστεί χρησιμοποιώντας γενετικές εξετάσεις, γράφει η εφημερίδα.

Έτσι, οι φιλελεύθεροι κανόνες του Ομπάμα, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αναγνώρισαν το φύλο σε μεγάλο βαθμό ως επιλογή ενός ατόμου και δεν καθορίστηκαν από το φύλο που αποδόθηκε κατά τη γέννηση, ακυρώνονται.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares