Τρίτη , 27 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

O Ακιντζί «προφητεύει»: Να αναμένετε ατυχήματα στην ΑΟΖ…

O Ακιντζί «προφητεύει»: Να αναμένετε ατυχήματα στην ΑΟΖ…

Σε μια προκλητική προφητεία προχώρησε ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, αναφέροντας ότι θα πρέπει να περιμένουμε ατυχήματα στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Σε συνέντευξη του στο αραβικό δίκτυο Al Jazeera, ο Ακιντζί αναφέρθηκε στο δείπνο που θα έχει με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη στις 16 Απριλίου, λέγοντας: «Είναι πάντα έτοιμοι για συνομιλίες, αλλά δεν είναι έτοιμοι για λήψη αποφάσεων. Πρέπει να δω μερικές ενδείξεις ότι η νοοτροπία έχει αλλάξει. Εκτός από αυτό πρέπει να έχουμε διαπραγματεύσεις σε κάποια στιγμή, αλλά όχι με την πεπατημένη, δεν πρέπει να περιστρεφόμαστε γύρω από τα θέματα συνεχώς χωρίς αποτελέσματα, πρέπει οι διαπραγματεύσεις να είναι προσανατολισμένες στο αποτέλεσμα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, δηλώνει στο αραβικό δίκτυο, ότι «τα ατυχήματα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή», εν μέσω διαφωνίας για το φυσικό αέριο και η επίλυση του είναι όλο και πιο πολύπλοκη.

«Δεν μπορώ να πω ότι όλα είναι ωραία και τα πάντα θα είναι υπό έλεγχο, μερικές φορές ορισμένα πράγματα συμβαίνουν απροσδόκητα και τυχαία. Βλέπω μια μεγάλη ευκαιρία εκεί, αν αντιμετωπιστεί σωστά, διαχειριστεί σωστά, χωρίς τον φόβο ατυχημάτων για τους εαυτούς μας και των άλλων τότε μπορούμε να έχουμε αμοιβαίο όφελος από αυτό (σ.σ εννοώντας το φυσικό αέριο). Αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά, θα πρέπει να αναμένετε ατυχήματα ανά πάσα στιγμή», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares