Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

OΡΓΗ ΛΑΟΥ! Στο ‘ΚΥΝΗΓΙ’ πήραν τον ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ! Άγρια ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, ΡΟΧΑΛΕΣ και ΓΙΟΥΧΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

– Χαμός πριν και κατά τη διάρκεια της παρέλασης στις Σέρρες με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή – Ο υπουργός αποδοκιμάστηκε έντονα από τους κατοίκους που τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις – Κάποιοι τον έφτυσαν και οι περισσότεροι άρχισαν να βρίζουν για τη συμφωνία των Πρεσπών – Ο κύριος Κουρουμπλής συνέχισε με την ασφάλειά του να προσπαθεί να τον προστατέψει – “Προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία” του φώναζε το οργισμένο πλήθοςΜε άγριες διαθέσεις περίμενε το πλήθος τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 105 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης. Τόσο κατά την άφιξή του στον Καθεδρικό Ναό της πόλης, όσο και κατά την κατάθεση στεφάνων, δεκάδες άτομα όλων των ηλικιών τον έβριζαν και φώναζαν «προδότη για 30 αργύρια πουλήσατε τη Μακεδονία».

Η αρχή έγινε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων, στο άγαλμα του Εμμανουήλ Παππά, στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών. Μόλις ήρθε η ώρα του Παναγιώτη Κουρουμπλή, το οργισμένο πλήθος άρχισε να αποδοκιμάζει, με τον υπουργό να συνεχίζει ανέκφραστος.

Αποδοκιμασίες στον Παναγιώτη Κουρουμπλή στις Σέρρες

Ο δεύτερος γύρος των αποδοκιμασιών
Πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι για να παρακολουθήσουν την παρέλαση στο κέντρο των Σερρών αποδοκίμασαν έντονα τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και την ώρα που κατευθυνόταν προς την εξέδρα των επισήμων, για την συμφωνία της κυβέρνησης σχετικά με το όνομα της πΓΔΜ.

newsit

Shares