Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

OΛΑ ΚΑΛΑ πιστεύει η ΔΟΥΡΟΥ! Βλέπει «ύαινες» και «σκυλίσιες φωνές» που τη στοχοποιούν…

Κάλυψε Τσίπρα και δήλωσε ότι έχει στοχοποιηθεί από μερίδα των ΜΜΕ που θέλουν να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη Καμία ευθύνη δεν νιώθει πως έχει η Ρένα Δούρου για την τραγωδία στο Μάτι καθώς όπως δήλωσε χθες στην ΕΡΤ οι Περιφερειάρχες δεν έχουν επιχειρησιακή ευθύνη για τις πυρκαγιές. Ο ρόλος τους είναι υποστηρικτικός, τόνισε και μάλιστα νιώθει ότι έχει στοχοποιηθεί από μερίδα των ΜΜΕ. Έκανε μάλιστα λόγο για «ύαινες», «σκυλίσιες φωνές» και «εσμό λειτουργών ενημέρωσης» (!) που θέλουν να χτυπήσουν την πολιτική προσπάθεια που κάνει η παράταξη της. «Επιδιώκουν να επηρεάσουν τη Δικαιοσύνη στις έρευνες που κάνει για τις τραγωδίες στο Μάτι και τη Μάνδρα» υποστήριξε.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει εις βάθος έρευνα και να αποδώσει ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι… Λάθη, προφανώς έγιναν. Και στην επιχείρηση αλλά και γιατί όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήθηκαν «παγίδες θανάτου». Τα παραπάνω δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μιλώντας στην εκπομπή Focus της ΕΡΤ.
Ρ. Δούρου: Οι Περιφέρειες δεν σβήνουν φωτιές

Στην συνέντευξη της η Ρένα Δούρου αναφέρθηκε και στην περιβόητη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο συντονιστικό και στην ερώτηση αν γνώριζε ο πρωθυπουργός για την ύπαρξη νεκρών απάντησε λέγοντας ότι … οι νεκροί δεν κρύβονται και ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

«Ο πρωθυπουργός ρώτησε στη σύσκεψη για τις απώλειες, γι΄αυτό έμεινε μέχρι τα ξημερώματα και έδωσε την εντολή στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να κάνει τις ανακοινώσεις» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Η συνέντευξη της Ρένας Δούρου μαγνητοσκοπήθηκε πριν από την παραίτηση Κοτζιά, ωστόσο η περιφερειάρχης άφησε αιχμές σε βάρος του Πάνου Καμμένου διατυπώνοντας ουσιαστικά την έκπληξη της για το γεγονός ότι ο συγκυβερνήτης αναφέρθηκε σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ.

Για την πορεία της κυβέρνησης άσκησε ευθέως κριτική σε υπουργούς λέγοντας ότι θα έπρεπε να είχαν προχωρήσει πιο γρήγορα τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις καθώς δεν διαπραγματεύονταν όλοι με την τρόικα. «Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών ήταν σε διαπραγμάτευση όχι όλοι οι υπουργοί» παρατήρησε.

Δήλωσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές. «Έδωσε μάχες ενώ οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπέγραφαν χαρτοπετσέτες» παρατήρησε. Ζήτησε ένα προγραμματικό συνέδριο καθώς όπως είπε το δίλημμα πλέον δεν αφορά την Ευρώπη των μονοπωλίων αλλά την «Ευρώπη της ακροδεξιάς ή την Ευρώπη της Δημοκρατίας». Χρειαζόμαστε μια νέα Αριστερά που πρέπει να παίξει πρωταρχικό ρόλο είπε.

 

Πρώτο Θέμα

Shares