Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Νύκτας: «Η μάνα μου υπέφερε γιατί είχα και δυσλεξία και ομοφυλοφιλία»

“Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι είμαι ασταθής ψυχολογικά” ομολόγησε ο Μάρκελλος Νύκτας.

Ο Μάρκελλος Νύκτας συνάντησε τη δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου και μίλησε για όλα στην πιο ανατρεπτική του συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής [email protected] την Τετάρτη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός στυλίστας αναφέρθηκε στην αείμνηστη μητέρα του αλλά και τους χαρακτηρισμούς που δέχθηκε στο παρελθόν από τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκελλος Νύκτας παραδέχθηκε πως «και να θέλω να μην είμαι θρήσκος δεν γίνεται! Προσδοκώ ανάσταση και ζωή του μέλλοντος. Η μάνα μου υπέφερε μαζί μου. Γιατί και δυσλεξία είχε και ομοφυλοφιλία είχα και ότι θέλεις είχα. Η μητέρα μου ήθελε να μου δώσει εφόδια και τα αποτελέσματα αυτά τουλάχιστον θα την γαλήνευαν και θα την ευχαριστούσαν. Για αυτό θέλω να την αναστήσω».

«Δεν μπήκα στο Fame Story και ξαφνικά έγινα διάσημος. Η τηλεόραση ήταν ένα φυσικό επακόλουθο μιας διασημότητας που είχα. Δεν μου αρέσουν οι λέξεις αυτές αλλά τι να κάνω. Και στη μόδα έκανα σουξέ και στην τηλεόραση έκανα σουξέ, δεν το λέω για να κάνω εφέ αλλά ήταν πραγματικότητα».

«Μου είχαν βγάλει το φτυάρι και έχω πολλά παραδείγματα. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει ότι είμαι ασταθής ψυχολογικά ενώ αυτός, βλέπεις, είναι ευσταθής» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάρκελλος Νύκτας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

 

zappit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares