Παρασκευή , 24 Σεπτεμβρίου 2021
Τελευταία Νέα

Νύχτες κεφιού για τον Θεοχάρη και δύσκολες μέρες για τον τουρισμό

«Αλλος για Χίο τράβηξε, κι άλλος για Μυτιλήνη» για τους υπουργούς, την ώρα που το σύμπαν… καίγεται. Τον ένα τον βρίσκεις να απολαμβάνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα, τον άλλο στα θέρετρα πέριξ της Αττικής να κάνει διακοπές τα Σαββατοκύριακα και τον αρμόδιο υπουργό Τουρισμού στην Άννα Βίσση.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο Χάρης Θεοχάρης εθεάθη να περνάει μούρλια υπό τους ήχους της Αννούλας στο Αλσος, μόνο που ο τουρισμός, το χαρτοφυλάκιό του δηλαδή, δεν χαίρεται το ίδιο… Σκεφτείτε, έκλεισε η Μύκονος, ο Νο 1 τουριστικός προορισμός της χώρας, και ο υπουργός δήλωνε μόλις χθες ότι, «δεν υπάρχουν ακυρώσεις στη Μύκονο», ότι όλα αυτά «είναι μόνο στη φαντασία όσων τα διαδίδουν…» και αμέσως μετά ανακοίνωσαν το άνοιγμα του νησιού. Οι ακυρώσεις έπεφταν βροχή κι ο υπουργός… δεν τις έβλεπε!

0183 XARIS THEOXARIS ME SIZIGO DIMITRA RIGOGIANI 19072021
Ο Χάρης Θεοχάρης με τη σύζυγό του στο Άλσος

Τι και αν οι ξενοδόχοι παλεύουν να μείνουν ζωντανοί. Τι και αν άπαντες στον χώρο του τουρισμού είναι στα κάγκελα. Τι και αν οι επαγγελματίες της εστίασης περνούν άλλο ένα μαύρο καλοκαίρι. Τι και αν ο τουρισμός, η μεγάλη ή πηγή εισοδήματος εκατομμυρίων Ελλήνων, ζει και φέτος δύσκολες ημέρες.

Ο υπουργός Τουρισμού δεν χάνει το κέφι του και, έτσι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δήμητρα (η εμφάνιση είναι για μια βραδιά στον συμπαθή Τερλέγκα) -εξέδραμε στο Αλσος για μια νύχτα κεφιού στη μαραζωμένη, κατά τα άλλα, αθηναϊκή νύχτα. Είναι και αυτό… μια άποψη για τα πράγματα, βρε αδερφέ! «Γαία πυρί μιχθήτω», δηλαδή…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares