Τετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
Τελευταία Νέα

Νυχτερινή απόπειρα εισβολής στον Έβρο: Έβγαλε την «αύρα» ο στρατός κατά “οπλισμένων μεταναστών”…(ΒΙΝΤΕΟ)

Εστίες φωτιάς κατά μήκος του φράχτη – Αυξάνουν την επιθετικότητα οι Τούρκοι…

Οπλισμένοι με χημικά και μολότοφ επιχειρούν να εισβάλουν στον Έβρο οι “μετανάστες” από την τουρκική πλευρά, με πλήρη καθοδήγηση από το στρατό της Τουρκίας και το ίδιο το καθεστώς Ερντογάν.

Οι ελληνικές δυνάμεις έχουν επιστρατεύσει την “αύρα” και τουρμπίνες για τη διάλυση των χημικών στον αέρα και παραμένουν άγρυπνοι φρουροί των ελληνικών συνόρων, τη στιγμή που η Τουρκία επιχειρεί με κάθε μέσο να τα διαρρήξει.

Οπτικοακουστικό υλικό-ντοκουμέντο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη στη συνοριογραμμή του Έβρου, κατά τη διάρκεια των οποίων εκατοντάδες “μετανάστες”, πετώντας μολότοφ και πέτρες, αποπειράθηκαν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα, έδωσε στη δημοσιότητα ο Ελληνικός Στρατός.

Στην περιοχή των Καστανιών έχουν μεταφερθεί εδώ και λίγες ημέρες φορητές τουρμπίνες. Πρόκειται για μεγάλους ανεμιστήρες, οι οποίοι «διώχνουν» τα χημικά από τον αέρα, ενώ την ίδια στιγμή διαλύουν και τα προπετάσματα καπνού, βελτιώνοντας την ορατότητα.

Το νέο υλικό που έρχεται στη δημοσιότητα αποδεικνύει και πάλι την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές δυνάμεις στον Έβρο. Με τους Τούρκους να προμηθεύουν δακρυγόνα και μολότοφ τους “μετανάστες”, η κατάσταση παραμένει τεταμένη και απαιτεί επαγρύπνηση και επιφυλακή κάθε νύχτα, καθώς οι προκλήσεις των γειτόνων δεν έχουν τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Έβρο επισκέφθηκε, νωρίτερα την Πέμπτη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares