Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Νυχτερινές αναχαιτίσεις από την ΠΑ: Τουρκικά μαχητικά παραβίασαν το FIR Αθηνών! Σε επιφυλακή δύο λεπτών μπήκαν οι πιλότοι στις Σμηναρχίες Μάχης των νησιών….

“Νυχτερινοί επισκέπτες” στο FIR Αθηνών σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στην ιστοσελίδα μας. Προφανώς οι εξ ανατολών ιπτάμενοι, συμμετέχουν σε νυχτερινά γυμνάσια στο πλαίσιο της άσκησης “Αποφασιστικότητα” του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και με αυτή την ευκαιρία, θέλησαν να “συμπληρώσουν” τον αριθμό των μόλις έξι παραβιάσεων που “έγραψαν” στο δελτίο καθημερινής παραβατικότητας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται το Hellas Journal , τα αεροσκάφη επιφυλακής της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκαν από Μοίρα της 111 Πτέρυγας Μάχης, ενώ παράλληλα, λόγω της κινητικότητας που υπάρχει, σε επιφυλακή δύο λεπτών μπήκαν οι πιλότοι στις Σμηναρχίες Μάχης των νησιών.

Επιπλέον Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας σημειώνουν ότι όσες φορές και αν η Τουρκία τσεκάρει τα αντανακλαστικά, θα βρεθεί προ εκπλήξεων αφού πάντα η τελευταία προσγείωση θα είναι μονίμως για τους Έλληνες ιπτάμενους.

Shares