Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Ντρου Μπάριμορ – Κάμερον Ντίαζ για αλκοολισμό: «Δύσκολο να το βλέπεις»

«Όταν μιλάμε για ξεσπάσματα οργής που έγιναν την Δευτέρα, την Τρίτη, την Τετάρτη… Μήπως τελικά είδαμε ότι καλά πήγε Δευτέρα και Τρίτη και συνεχίζω και Τετάρτη;», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ σχετικά με τις σατιρικές εκπομπές συζήτησαν σήμερα στην «Ελένη». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μάλιστα, άφησε σαφείς αιχμές προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

«Μερικοί κάνουν και όπως τους συμφέρει, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει ένα ξέσπασμα κάθε μέρα. Το καταλαβαίνω να φορτιστείς, αλλά όταν μιλάμε για ξεσπάσματα οργής που έγιναν την Δευτέρα, την Τρίτη, την Τετάρτη… Μήπως τελικά είδαμε ότι καλά πήγε Δευτέρα και Τρίτη και συνεχίζω και Τετάρτη;

Ειπώθηκαν χοντράδες, ξεκάθαρα και με τρόπο που γυρίζουν την τηλεόραση 30 χρόνια πίσω. Μιλάω για πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, σε αυτές αναφέρεται προφανώς και η ΕΣΗΕΑ. Δύο φορές είπε η ΕΣΗΕΑ για χιουμορίστες, εδώ θα πάρω την άλλη πλευρά. Δεν μου αρέσει αυτό που δύο φορές ειπώθηκε στην ανακοίνωση. Για να εκφράσω άποψη πρέπει να ασχολούμαι μόνο με την επικαιρότητα ή μόνο με τη δημοσιογραφία;

 

Δεν μπορώ ως Έλληνας πολίτης δημόσια να εκφράσω μια άποψη; Προσέχοντας τον τρόπο πάντα. Έλεγε “χιουμορίστες περσόνες”. Αυτό βγήκε από τη στιγμή που δύο εκπομπές έθεσαν τις απόψεις τους, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Αντώνης Κανάκης. Το παίρνω πάνω μου, δεν ξέρω, λέω ότι μπορεί να αφορά αυτούς. Απαγορεύεται αυτοί οι άνθρωποι να έχουν άποψη και να την εκφράσουν δημόσια;», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Φυσικά έγινε τσουβάλιασμα, φυσικά υπάρχουν ακρότητες, αλλά δεν μπορεί να αφαιρέσει κανείς το λόγο από κάποιον».

 

newsIT.gr

Shares