Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΝΤΡΟΠΗ! Έδειραν ξανά Έλληνες πολίτες για “χάρη” των λαθρομεταναστών στη Μαλακάσα…(ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαρδιωτικές εικόνες για τους Έλληνες, ντροπιαστικές για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας…

Άκρως επεισοδιακή εξέλιξη είχε το μεσημέρι της Κυριακής η συγκέντρωση κατοίκων της Μαλακάσας που διαμαρτύρονται για τις δύο δομές λαθρομεταναστών στην περιοχή.

Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας των κατοίκων της Μαλακάσας όπου και έκλεισε συμβολικά η Εθνική Οδός πραγματοποιήθηκε η χρήση χημικών από τα ΜΑΤ κατά των Ελλήνων πολιτών.

Βασικός πυλώνας της συγκέντρωσης των κατοίκων της Μαλακάσας το μεσημέρι της Κυριακής ήταν η συμπεριφορά των λαθρομεταναστών που ζουν στις δύο δομές “μεταναστών” που υπάρχουν στην περιοχή. Αναμφίβολα, η ενέργεια των κατοίκων της Μαλακάσας είναι άκρως φυσιολογική καθώς οι λαθρομετανάστες επιδίδονται σε θηριωδίες δηλώσεις χριστιανικών στοιχείων στα νησιά, καταστροφικές ζημιές ελληνικών περιουσιών τόσο στην ενδοχώρα όσο και στα νησιά του Αιγαίου αλλά και ζωοκλοπές από Έλληνες κτηνοτρόφους.Ενέργειες που μαρτυρούν την ασυδοσία στην οποία επιδίδονται οι λαθρομετανάστες με τις “ευλογίες” της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Αποτέλεσμα της εν λόγω συγκέντρωσης όπως φαίνεται και στα βίντεο του protothema.gr οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών όταν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Οι κάτοικοι της Μαλακάσας εξοργισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί με τους παράνομους μετανάστες αλλά και τις ντροπιαστικές ενέργειες των ΜΑΤ, καταγγέλλουν πράξεις βίας αστυνομικών δυνάμεων οι οποίοι όπως θα δείτε και από τις μαρτυρίες των κατοίκων στα βίντεο που ακολουθούν επιδόθηκαν σε ενέργειες απείρου κάλλους αν μη τι άλλο δεν τιμούν ούτε στο ελάχιστο τα Σώματα Ασφαλείας.

Πέρα από κάθε αμφιβολία η κατάσταση με τους παράνομους μετανάστες έχει φτάσει στο απροχώρητο όπως και η αντιμετώπιση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας κατά των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ντροπιαστικές συμπεριφορές.

Η Ελληνική Λύση με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Ελλάδας και κατ΄επέκταση των Ελλήνων πολιτών στέκεται δίπλα στους τελευταίους με κλιμάκιο που συμπαραστέκεται ουσιαστικά στον δίκαιο αγώνα πραγματοποιούν οι κάτοικοι της Μαλακάσας.

https://twitter.com/ChitasKostas/status/1267060874944155648

Δείτε τα Βίντεο:

https://youtu.be/LPcxeKvapAQ

https://youtu.be/1WPHQ8ZY-Ng

https://youtu.be/PAYgE38bjZU

https://youtu.be/NJ4TDEpQSIM

https://youtu.be/UR6vcQMXcRs

 

 

 

https://youtu.be/TIU5YQDLEP8?t=17

https://youtu.be/wvR2o5nMHF0

https://youtu.be/VSil4a7vkbU

 

με πληροφορίες και βίντεο από protothema.gr

Shares