Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ -Μέχρι και στρατιωτικά κρεβάτια έχουν οι παράνομοι μετανάστες σε καταυλισμό στα ορεινά του Σουφλίου….

Ντροπιαστικές εικόνες εκτυλίσσονται στο Σουφλί με τους λαθρομετανάστες να κοιμούνται σε καταυλισμούς μέσα στο δάσος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Evros-news  λαθρομετανάστες κοιμούνται σε στρατιωτικά κρεβάτια μέσα στο δάσος για τα οποία είναι άγνωστο το πως βρέθηκαν εκεί

Τα πήραν από κάποιο παρατημένο στρατόπεδο της περιοχής, τους τα εξασφάλισαν κάποιοι ή τα έκλεψαν από κάπου; Παράλληλα στήνουν και υπαίθριες, αυτοσχέδιες κουζίνες όπου μαγειρεύουν, με κίνδυνο να πιάσει φωτιά το δάσος και να… τρέχουν όλοι. Όπως έγινε πριν λίγες ημέρες, με τις απανωτές και επικίνδυνες φωτιές στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Επίσης βλέπετε και παρατημένα διαβατήρια, όπως αυτό από το ΙΡΑΝ.

Οι κάτοικοι των χωριών στα ορεινά του Σουφλίου  βρίσκονται σε απόγνωση.

Ένα από αυτά, για την κατάργηση του στρατιωτικού κλιμακίου το οποίο ήταν επιφορτισμένο με την καταδίωξη και σύλληψη λαθρομεταναστών και έκανε, μαζί φυσικά με τους αστυνομικούς πολύ καλή δουλειά, έφτασε και μέχρι την Βουλή, με την κατάθεση Ερώτησης από τον Πρόεδρο του κόμματος “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” Κυριάκο Βελόπουλο. Μάλιστα ρωτάει τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη κιαι Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, τι συμβαίνει τελικά.

 

 

 

Shares