Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΝΤΡΟΠΗ! ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για την ΝΔ – Δείτε την συμφωνία που υπέγραψαν και θέτουν σε κίνδυνο την χώρα…..

ΝΤΡΟΠΗ! ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για την ΝΔ  - Δείτε την συμφωνία που υπέγραψαν και θέτουν σε κίνδυνο την χώρα.....

Nέα εγκλήματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας , με υπογραφές που προκαλούν οργή καθώς οδηγούν στην χώρα στην καταστροφή.

Συγκεκριμένα όπως δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία, η Ελλάδα και η Βοσνία υπέγραψαν συμφωνία η οποία αφορά στην επιστροφή όλων των λαθρομεταναστών που έφυγαν το 2015 και πήγαν εκεί.

Image

Τα λόγια περιττά .Σε μια εποχή που η Ελλάδα βιώνει τραγικές καταστάσεις στα σύνορα της στον Έβρο ,με χιλιάδες λαθρομετανάστες  να θέλουν να εισβάλουν στην πατρίδα μας , η κυβέρνηση υπογράφει συμφωνία η οποία οδηγεί  την Ελλάδα  στην δίνη.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί  να αντέξει τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται σε δομές φιλοξενίας , θα δεχθεί και άλλους;

Πως μπορεί μια κυβέρνηση να πράξει ένα «εγκληματικό» σύμφωνο γνωρίζοντας καλά την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα;

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος θέτοντας ερώτημα στην Βουλή ,για το αν αληθεύει ότι είναι  50 οι λαθρομετανάστες ,με τους  ίδιους να αποφεύγουν  να απαντήσουν όπως άλλοτε κάνουν συνήθως.

Ωστόσο ο Κ.Βελόπουλος έδωσε την δική του αιχμηρή απάντηση απέναντι στα λάθη που διαπράττουν.Ανέφερε ότι «ΤΕΛΟΣ Η βρώμικη επίθεση των “δικών”της και του συστήματος!Δείτε τι ψήφισαν πρόσφατα όλα τα κόμματα !Να μας επιστρέψει η Βοσνία όλους τους λαθρομετανάστες που έφυγαν το 2015 και πήγαν εκεί!50ΧΛ ΕΙΝΑΙ;ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ! »

 

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares