Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΝΤΡΟΠΗ! Στην “σκιά” του Κορωνοϊού, μεθοδεύουν το επαίσχυντο σχέδιο μεταφοράς λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα…(ΒΙΝΤΕΟ)

Στη “σκιά” του φονικού ιού του κορωνοϊού, κάποιοι συνεχίζουν το επαίσχυντο σχέδιο μεταφοράς λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα…

Διανύουμε αισίως στην 3η μέρα του κατ οίκον περιορισμού που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έτσι ώστε να περιοριστεί η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στην πατρίδα μας.

Δεν αμφισβήτησε κάνεις το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα μέτρα θεωρείται επιβεβλημένο να παρθούν προς όφελος της Δημόσιας Υγείας και αναντίρρητα είναι χρέος όλων μας ξεχωριστά, με ισχυρό αίσθημα ατομικής ευθύνης να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες που πλήττονται από τον κορωνοϊό και κατ΄επέκταση το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού.

Ωστόσο, το ακόμη πιο δυσάρεστο μέσα σε όλα αυτά είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τώρα που τα βλέμματα είναι στραμμένα αλλού, δράττονται της ευκαιρίας έτσι ώστε να καταφέρουν αναίμακτα, ανενόχλητοι να εκπονήσουν το επαίσχυντο σχέδιο μεταφοράς των λαθρομεταναστών προς την ενδοχώρα.

Συγκεκριμένα, από τις 14/03 έως και σήμερα 16/03 έχουν μεταφερθεί συνολικά 1.329 λαθρομετανάστες προς την ενδοχώρα. Από το γενικό σύνολο των 1.329 λαθρομεταναστών, οι 436 μεταφέρθηκαν στην κλειστή δομή της Μαλακάσας, 700 στον Ωρωπό (ερχόμενοι από την Λέρο), ενώ οι υπόλοιποι 193 έφτασαν έως την Τζιά!

Ο κατήφορος όμως δεν τελειώνει εδώ! Πάνω από 1.000 αλληλέγγυοι προς τους λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν διαδήλωση παρά τις απαγορευτικές οδηγίες λόγω κορονοϊού, βάζοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία στην Μυτιλήνη.

Με την αστυνομία να είναι παρούσα και τον εισαγγελέα απόντα, πάνω από 1.000 άτομα αψήφησαν τα έκτακτα μέτρα και ξεχύθηκαν στους δρόμους της Μυτιλήνης.

Με συνθήματα ενάντια στην ακροδεξιά και τον φασιστικό κίνδυνο, εκατοντάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν το κέντρο της πόλης με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Σαπφούς.

Στη συγκέντρωση μεταξύ άλλων συμμετείχαν γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι σε ΜΚΟ, πολιτικές οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λιγοστοί κάτοικοι του νησιού.

Διερωτόμαστε λοιπόν, αυτή τη χώρα την κυβερνούν οι ΜΚΟ ή η ΝΔ; Ας απαντήσει Η κυβέρνηση της ΝΔ, γιατί επέτρεψε διαδήλωση, ενώ όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα; Για ποιο λόγο η ελληνική αστυνομία δεν έχει προβεί σε συλλήψεις μελών των παράνομων ΜΚΟ που πραγματοποίησαν την επαίσχυντη την πορεία στο νησί της Λέσβου…

https://www.facebook.com/voicenews.gr/videos/260278884963941/?t=1

 

 

Shares