Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Ντροπή σου, έπρεπε να είσαι σε καραντίνα, αντί να πας στο σούπερ μάρκετ -Σφοδρή επίθεση Άδωνι κατά Παπαδημούλη….

Σφοδρή επίθεση στον Δημήτρη Παπαδημούλη, που εθεάθη σε σούπερ μάρκετ με δύο γεμάτα καρότσια, εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να αντιστρέψει τα «βέλη» που δέχτηκε πανταχόθεν για την στάση του, εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον @papadimoulis για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. «Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο…τα δε ράφια γεμάτα».

Και εκεί άρχισε ο… πόλεμος. Απαντώντας στον υπουργό Ανάπτυξης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Twitter: «Αφήστε τις εξυπνάδες κύριε@AdonisGeorgiadi. Η χώρα και η κοινωνία δίνουν μια δύσκολη μάχη. Πάρτε μέτρα κατά της αισχροκέρδειας στην αγορά. Στηρίξτε το ΕΣΥ που θέλατε να ξηλώσετε. Κάντε κάτι επιτέλους με την τιμή των καυσίμων. Και αφήστε τα ψεύδη ότι η αμόλυβδη είναι στο 1.25€!».

Και ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε: «Ακούστε “κύριε” στην ανάρτησή σας γράψατε ότι μόλις γυρίσατε από τις Βρυξέλλες πήγατε στο Super Market, ενώ θα έπρεπε να είστε σε καραντίνα 14 ημερών για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Δεν σας το είπα και επέλεξα την ειρωνία και φωνάζετε και από πάνω; Ντροπή σας!».

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αρχικά είχε γράψει στο Twitter:

«Πριν λίγο, σε εκπομπή του MEGA με κατήγγειλαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά»! Ο λόγος είναι ότι, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, παρέλαβα από ένα «Σκλαβενίτη» με γεμάτα ράφια κ λίγο κόσμο, μια παραγγελία -2 καρότσια- που είχα κάνει. Χωρίς να το διασταυρώσουν! Έλεος με την λασπολογία!».

Δείτε το βίντεο που δείχνει τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να φεύγει από σούπερ μάρκετ με δύο γεμάτα καρότσια:

 

πρωτο θεμα

Shares