Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ: ΑΡΝΘΗΚΑΝ να υπογράψουν την επιστολή της Ελληνικής Λύσης στον ευρωπαίο Επίτροπο Εμπορίου για το ΕΜΠΡΑΓΚΟ στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ οι Έλληνες ευρωβουλευτές…(BINTEO)

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ: ΑΡΝΘΗΚΑΝ να υπογράψουν την επιστολή της Ελληνικής Λύσης στον ευρωπαίο Επίτροπο Εμπορίου για το ΕΜΠΡΑΓΚΟ στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ οι Έλληνες ευρωβουλευτές...(BINTEO)

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές αρνήθηκαν να συμμετάσχουν…

Η Ελληνική Λύση και ο Ευρωβουλευτής της Εμμανουήλ Φράγκος (Φραγκούλης) συνέταξαν επιστολή,η οποία η οποία μάλιστα απεστάλη εχθές στον Πρόεδρο της ευρωπαϊκής επιτροπής και στον Επίτροπο Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με την εν λόγω επιστολή η Ελληνική Λύση και οι υπόλοιποι ξένοι ευρωβουλευτές που συντάχθηκαν υπέρ της επιστολής αυτής, ζητούν να θεσπιστεί άμεσα εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα που εξάγει η όμορη χώρα της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τη συγκεκριμένη ενέργεια Πρωτοβουλία της Ελληνικής Λύσης συντάχθηκαν υπέρ οι Ευρωβουλευτές του Σαλβίνι από την Ιταλία, Ευρωβουλευτές της Λεπέν, οι Ευρωβουλευτές του Ισπανικού Vox, καθώς και άλλοι ευρωβουλευτές από τη Φινλανδία και την Ισλανδία.

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής Jorge Buxadé Villalba  (Ισπανός δικηγόρος και πολιτικός) ο οποίος διατελεί εκπρόσωπος του  Vox από το Φλεβάρη του 2020, πραγαματοποίησε ανάρτηση στο Twitter σύμφωνα με την οποία υποστηρίζει την πρωτοβουλία της Ελληνικής Λύσης και του ευρωβουλευτή της  Εμμανουήλ Φράγκου (Φραγκούλη) για να θεσπιστεί άμεσα εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα που εξάγει η Τουρκία.

Συγκεκριμένα είπε:

«Σήμερα έχουμε συνυπογράψει την επιστολή που ετοίμασε ο φίλος μας @e_fragkos. και στάλθηκαν στην Επιτροπή της ΕΕ, απαιτώντας εμπάργκο σε όλα τα γεωργικά προϊόντα που εξάγει η Τουρκία στην ΕΕ. Σεβασμός.»

ΝΤΡΟΠΗ & ΑΙΣΧΟΣ: ΑΡΝΘΗΚΑΝ να υπογράψουν την επιστολή της Ελληνικής Λύσης στον ευρωπαίο Επίτροπο Εμπορίου για το ΕΜΠΡΑΓΚΟ στα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ οι Έλληνες ευρωβουλευτές...(BINTEO)

Δυστυχώς όμως, οι Έλληνες ευρωβουλευτές ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να στηρίξουν την πρωτοβουλία της Ελληνικής Λύσης,αρνούμενοι στην ουσία να προστατεύσουν τα ελληνικά προϊόντα από τον τουρκικό αθέμιτο ανταγωνισμό μέσω ποιοτικών ελέγχων για τα τουρκικά προϊόντα.

Η μείζονος σημασία επιστολή έχει διττή σημασία:

-το εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα δημιουργεί ένα τεράστιο πλήγμα στην τουρκική οικονομία της οποίας η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί την καλύτερη αγορά εξαγωγών των προϊόντων της.

– Το κενό που θα δημιουργηθεί στην αγορά από την απουσία των τουρκικών προϊόντων θα ευνοήσει Έλληνες και Ευρωπαίους παραγωγούς.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares