Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ντου υγειονομικών σε αναστολή στο Ζάππειο – Αποδοκιμάστηκε ο Πλεύρης: “Ήμασταν ψηφοφόροι σας!”

Παρέμβαση έκαναν οι διαμαρτυρόμενοι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή στο Ζάππειο, όπου παραβρισκόταν ο υπουργός υγείας, Θάνος Πλεύρης, για να διαμαρτυρηθούν πρόσωπο με πρόσωπο για το μακροχρόνιο ζήτημα των υγειονομικών και την επιστροφή και αποζημίωσή τους στις θέσεις τους. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα έξω από το Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας, υγειονομικοί που εναντιώνονται στην υποχρεωτικότητα των εμβολίων.
Θυμίζουμε, ότι με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαίων – Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ) διοργανώνει στο Ζάππειο από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα (7/11), την «2η Εβδομάδα Μαίας», μια εκδήλωση – γιορτή για τους γονείς και τους επιστήμονες της υγείας, από την οποία θα περάσουν και θα συμμετάσχουν αρκετοί πολιτικοί.

Στο διάστημα της παρουσίας του στον αύλιο χώρο του Ζαππείου, οι ολιγάριθμοι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, πέταξαν έντυπο υλικό (τρικάκια) και στη συνέχεια αποχώρησαν.

 

Δείτε το βίντεο όπου υγειονομικός σε αναστολή τα “ψέλνει” στον υπουργό, ξεσπώντας και παρακαλώντας τον να αναθεωρήσει για τις απολύσεις.

 

 

grtimes.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares