Δευτέρα , 8 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Ντόναλντ Τραμπ: H 6η Ιανουαρίου ήταν ιστορική στιγμή για να γίνει η Αμερική Μεγάλη και τρανή ξανά

Την Πέμπτη, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε μια δήλωση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, αποκαλώντας τη διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2021 «το μεγαλύτερο κίνημα είναι η ιστορία της χώρας μας για να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά».

«Η επιτροπή Unselect δεν ξόδεψε ούτε ένα λεπτό μελετώντας τον λόγο που οι άνθρωποι πήγαν στην Ουάσιγκτον, σε τεράστιους αριθμούς, πολύ μεγαλύτερους από ό,τι τα ΜΜΕ ,Ψεύτικων Ειδήσεων, είναι διατεθειμένα να αναφέρουν, ή που οι “αναίρετη” είναι πρόθυμοι να αναφέρουν, επειδή η 6η Ιανουαρίου ήταν όχι απλώς μια διαμαρτυρία, αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο κίνημα στην ιστορία της χώρας μας για να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά», έγραψε ο Τραμπ. “Επρόκειτο για μια Εκλογή που ήταν νοθευμένη και κλεμμένη, και μια χώρα που επρόκειτο να πάει στην ΚΟΛΑΣΗ…& κοίτα τη Χώρα μας τώρα!” Ο Τραμπ συνέχισε.

 

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, ο Τραμπ κατηγόρησε την Πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι και τη δήμαρχο της Ουάσινγκτον, Muriel Bowser, επειδή αρνήθηκαν τα στρατεύματα της εθνικής φρουράς που φέρεται να είχε προσφέρει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Έως και 20.000 Εθνοφρουρά, ή στρατιώτες, θα αναπτυχθούν στο DC επειδή θεωρήθηκε ότι το πλήθος θα ήταν πολύ μεγάλο», είπε. “Η τρελή Nancy Pelosi απέρριψε την προσφορά, δεν της άρεσε η εμφάνισή της. Ομοίως, ο Δήμαρχος του DC. Αν είχαν αποδεχτεί την προσφορά, δεν θα υπήρχε η 6η Ιανουαρίου. Οι Unselects έθεσαν την Pelosi εκτός ορίων, καμία ερώτηση.’ Η ακρόαση είναι άλλο ένα πολιτικό HOAX για την αντιμετώπιση του πληθωρισμού κλπ.»

 

πηγή: ThePostMillenial

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares