Τρίτη , 27 Ιουλίου 2021
Τελευταία Νέα

Ντόναλντ Τραμπ: «Εγώ κέρδισα τις εκλογές και με διαφορά» -Έτσι έγινε η νοθεία

Ντόναλντ Τραμπ:  Εμένει στην θέση του και συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το πως έγινε η νοθεία ψήφων

Την ίδια ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ επιρρίπτει ευθύνες και στην  απόφαση της Κομητείας Γουέιν, να επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα

Με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ντόναλντ Τραμπ προχωράει σε αποκαλύψεις για το ποιος είναι ο πραγματικός νικητής. Ο ίδιος και επικαλείται άρθρο  του New York Times για την νοθεία του αποτελέσματος των Αμερικανικών εκλογών.

Ανέφερε ότι ότι αυτός είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών, γέρνοντας ως παράδειγμα άρθρο των New York Times το οποίο επισημαίνει ότι έλαβε 10,1 εκατομμύρια ψήφους. Ο αριθμός αυτός μαρτυρά ότι έλαβε περισσότερες ψήφους από τις προεδρικές εκλογές του 2016. Παρουσιάζοντας τα συγκεκριμένα στοιχεία ο Ντόναλντ Τραμπ, έγραψε χαρακτηριστικά, «νίκησα στις εκλογές», «εκτεταμένη νοθεία σε όλη τη χώρα».

Ο ίδιος παράλληλα, επιρρίπτει ευθύνες για την απόφαση της Κομητείας Γουέιν, να επικυρώσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Όπως αναφέρει ο ίδιος στη συγκεκριμένη περιοχή βρέθηκαν περισσότεροι ψήφοι απ’ ότι ο πληθυσμός, ενώ όπως καταγγέλλει, υπήρξε εκφοβισμός των ψηφοφόρων.

Ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε και στην  δημοσκόπηση του Reuters και επανέλαβε τα περί «χειραγωγημένων εκλογών.

 

Το δημοσίευμα έχει τίτλο: Ο Πρόεδρος Τραμπ πήρε 10,1 εκατομμύρια ψήφους περισσότερες από όσες είχε πάρει πριν από 4 χρόνια ακόμα και σε περιοχές με ισπανόφωνους ψηφοφόρους.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του FOX NEWS  για απάτη με ψήφους

Το FOX NEWS φέρνει το θέμα στην δημοσιότητα με τον Tucker Carlson να αναφέρει ότι υπήρξε παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία η οποία δεν ήλθε από έξωθεν παράγοντες όπως η Ρωσία, αλλά από το εσωτερικό των ΗΠΑ.

« Οι δημοκράτες άλλαξαν εντελώς τον τρόπο που ψηφίσαμε στις εκλογές. Έγινε προσπάθεια να σιωπήσουν οι ψηφοφόροι του Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να επωφεληθεί ο Τζο Μπάιντεν. Το σύστημά μας δεν ήταν ποτέ πιο αποδιοργανωμένο και ποτέ δεν ήταν πιο ευάλωτο σε χειραγώγηση», είπε ο αναλυτής.

Συνεχίζοντας ο αναλυτής του Fox News παραθέτει κι άλλες περιπτώσεις νεκρών ανθρώπων οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν ψηφίσει στους εκλογικούς καταλόγους. «Μια μελέτη του 2012 από την Pew διαπίστωσε ότι υπήρχαν περίπου δύο εκατομμύρια νεκροί που εξακολουθούν να συμμετέχουν σε ψηφοφόρους σε αυτήν τη χώρα. Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι περίπου 24 εκατομμύρια εγγραφές ψηφοφόρων – δηλαδή, μία από τις οκτώ στην Αμερική – είτε δεν ήταν πλέον έγκυρες είτε ήταν σημαντικά λανθασμένες. Σχεδόν τρία εκατομμύρια άτομα στην Αμερική είχαν εγγραφές σε περισσότερα από ένα κράτη», λέει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ FOXNEWS

 

Ανώτερος σύμβουλος του Τραμπ Στιβ Κορτές:  “Σε ενδεχόμενο επανακαταμέτρησης ψήφων θα υπερισχύσει ο Τραμπ”

Ο Στιβ Κόρτες στο παρακάτω βίντεο αναφέρει πως  με μαθηματικούς τρόπους ,[πως  σε ενδεχόμεο επανακαταμέτρησης ο Τραμπ θα υπερισχύσει.

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares