Τρίτη , 26 Ιανουαρίου 2021

Novartis: Διαψεύδει ο Λοβέρδος ότι ταξίδεψε με τον Ιω. Αγγελή-Η επιστολή προς την Προανακριτική Επιτροπή…

Διαψεύδει ο Ανδρέας Λοβέρδος τα όσα γραπτώς υποστηρίζει η Ελένη Τουλουπάκη για το ότι συνταξίδευσε από Βιέννη προς Αθήνα με τον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή…

Σε γραπτή του δήλωση προ τον Πρόεδρο της Προανακριτικής, κ. Ιωάννη Μπούγα σημειώνει ότι η συγκεκριμένη πληροφορία είναι ψευδής και είχε αναπαραχθεί σε πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα «Δημοκρατία».

«Η αναφορά αυτή, η οποία αναπαράχθηκε σε πρωτοσέλιδο και με ψευδέστατους ερμηνευτικούς ισχυρισμούς από την εφημερίδα «Δημοκρατία», τυγχάνει απολύτως ψευδής, δεδομένου ότι δεν έχων ταξιδέψει από Βιέννη προς Αθήνα όχι μόνο κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά και για όλο το έτος 2018 καθώς και για όλο το έτος 2019.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ αποδίδει τις συγκεκριμένες αναφορές σε πανικό, που όπως λέει, έχουν καταληφθεί τα μέλη «της συμμορίας».

Ολόκληρη η επιστολή Λοβέρδου

Ακολουθεί η επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδο προς την προανακριτική επιτροπή:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη σε έγγραφο υπόμνημα εξηγήσεων της προς τους Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ.κ. Ευάγγελο Ζαχαρή και Λάμπρο Σοφουλάκη, που διενεργούν προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση NOVARTIS, αναφέρει, ότι δήθεν συνταξίδευσα σε αεροπορική πτήση από Βιέννη προς Αθήνα με τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή.

Η αναφορά αυτή, η οποία αναπαράχθηκε σε πρωτοσέλιδο και με ψευδέστατους ερμηνευτικούς ισχυρισμούς από την εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», τυγχάνει απολύτως ψευδής, δεδομένου ότι δεν έχω ταξιδέψει από Βιέννη προς Αθήνα όχι μόνο κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά και για όλο το έτος 2018 καθώς και για το έτος 2019.

Κύριε Πρόεδρε,

Είναι προφανές ότι οι εμπλεκόμενοι στην κατά τον Ποινικό Κώδικα σχετική συμμορία, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον τα αμείλικτα ερωτήματα της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έχουν καταληφθεί από πανικό εξαιτίας της δεινής θέσης που έχουν περιέλθει και προσπαθούν να αποσείσουν τις πάσης φύσεως ευθύνες τους με ψευδείς ισχυρισμούς που αναδεικνύουν την εσχάτη ένδεια των υπερασπιστικών τους θέσεων για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Με τιμή

Ανδρέας Λοβέρδος-κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κινήματος Αλλαγής»​

Κ.Β.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares