Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νούρκα: «Είχε ανοίξει το εσώρουχο μου και το ένιωσα να γλιστράει»

Το επικό ατύχημα που… έσωσε, εν μέρει, αποκάλυψε ο Ντάνιελ Νούρκα!

Τον Ντάνιελ Νούρκα φιλοξένησαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στην οποία και πρωταγωνιστεί αποκαλύπτοντας ένα μικρό ατύχημα που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Νούρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο τέλος της παράστασης γδυνόμαστε και τα βγάζουμε όλα! Έχουμε μεν φώτα αλλά δεν εμποδίζει το κοινό ο προβολές από το να μας δεις. Μας βλέπει γυμνούς, όχι βέβαια όπως μας γέννησε η μάνα μας. Κρύβουμε εντέχνως κάποια σημεία αλλά είναι ωραίο το αποτέλεσμα. Είμαστε όμως έτοιμοι για όλα και με τα όλα μας. Μπορεί πάντως να συμβεί και το οτιδήποτε».

«Εμένα προσωπικά μια φορά αυτό που μου συνέβη ήταν πως κάπως μου έφυγε το εσώρουχο. Είχε ανοίξει το σκρατς στη χορογραφία που κάτι έκανα με το πόδι μου παραπάνω από ότι έπρεπε και άνοιξε. Οπότε το ένιωσα να γλιστράει, να γλιστράει από την μια πλευρά. Προσπαθούσα την ώρα που χόρευα να το σηκώσω, κάπως να το πιάσω και λίγο να το κολλήσω, ίσα ίσα, για να ολοκληρώσω τη χορογραφία. Δεν τα κατάφερα».

«Οπότε, επειδή πριν από αυτό βγάζουμε κάτι άλλο, δεν το έβγαλα και όταν έφτασε η ώρα προσπάθησα να το τραβήξω ώστε τουλάχιστον να το σηκώσω και γω μαζί με τους άλλους. Τώρα όμως το έχουμε συνηθίσει όλοι και περνάμε πολύ ωραία» πρόσθεσε, ακόμα, ο νεαρός ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

 

zappit.gr

Shares