Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023

Νότης Μαυρουδής: Ετοιμαζόταν να γυρίσει Αθήνα-Έπεσε από ύψος 3 μέτρων

Συγκλονισμένος είναι ο χώρος της ελληνικής μουσικής από τον τραγικό θάνατο του Νότη Μαυρουδή, ο οποίος σκοτώθηκε στην αυλή του εξοχικού του στο Πήλιο.

Πανελλήνια είναι η συγκίνηση για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Νότη Μαυρουδή ο οποίος έφυγε από τη ζωή με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο Νότης Μαυρουδής σκοτώθηκε, στην αυλή του εξοχικού του στο Πήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα, όταν βγαίνοντας στην αυλή, γλίστρησε και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι του.

Ο 77χρονος λέγεται πως έκανε εργασίες στο εξοχικό του και ανεβαίνοντας σε ένα ξύλο, έπεσε από ύψος 2-3 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Alpha, «είχε βάλει ένα ξύλο και προσπάθησε να ανέβει πάνω του για να κάνει τις δουλειές του και διάφορα άλλα. Επειδή είχαμε μια επικοινωνία με την κα Μαυρουδή, τη συνάδελφο δημοσιογράφο μας εξήγησε ότι ο άνθρωπος είχε μαζέψει τα πράγματά του και ετοιμάζονταν να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα. Δεν βγήκε να κάνει καμία εργασία, γλίστρησε και έπεσε από το ένα επίπεδο στο άλλο. Αυτό που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του ήταν η κουπαστή».

Τον Νότη Μαυρουδή βρήκε η γυναίκα του και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο γιος του, Χάρης, μέσω Facebook ανακοίνωσε εκ μέρους της οικογένειας του αδικοχαμένου μουσικού, ότι η πολιτική κηδεία του θα τελεστεί τις επόμενες ημέρες στο Χαλάνδρι.

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares