Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

Νοσοκομείο στην Αμερική δίνει θανατηφόρα ναρκωτικά σε παιδιά για να γίνουν τρανσέξουαλ

Χρήστης του τουίτερ αποκάλυψε έγγραφα ότι νοσοκομείο στις ΗΠΑ παραδίδει θανατηφόρες ουσίες σε παιδιά, μη εγκεκριμένες από τον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Φαρμάκων, με σκοπό να <<θεραπεύσουν>> την δυσφορία φύλου.

Σοκαριστική άποψη ήρθε στο φως της δημοσιότητες από χρήστη του τουίτερ, το οποίο κατόπιν της ανάρτησή του πήρε φωτιά η πλατφόρμα. Ο χρήστης αποκάλυψε σε έγγραφα ότι το παιδικό νοσοκομείο Σέιντ Λούις προωθεί ένα διακριτικό ναρκωτικό σε παιδιά ασθενείς με δυσφορία του φύλου, το οποίο, όπως αποκαλύτει ο χρήστης και παραπέμποντας στα έγγραφα, δεν έχει την πιστοποίηση από τον Αμερικάνικο οργανισμό φαρμάκων.

“@STLChildrens προωθεί το Lupron ως αναστολέα της εφηβείας για παιδιά. Το Lupron συνδέεται με χιλιάδες θανάτους και έχει χρησιμοποιηθεί για τον χημικό ευνουχισμό των σεξουαλικών παραβατών. Επίσης, δεν ειδοποιούν τους ασθενείς μέσω του ιστότοπού τους ότι οι αναστολές εφηβείας δεν είναι εγκεκριμένοι από τον FDA για τη θεραπεία τρανς παιδιών.”, γράφει ο χρήστης, παραπέμποντας σε άρθρα και στον ισότοπο του νοσοκομείου.

https://twitter.com/libsoftiktok/status/1562427253127925761?t=xlXXirA03VQu4hLHTu8zSQ&s=19&fbclid=IwAR3aGZntpPWDyfzlZtpS1t0DzX3-jeUrFcKhBk4QE2jJScBlJi0gvT2I4XU

Shares