Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Αστυνομικός μπλεγμένος σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών…

Τρεις ιδιώτες και ένας αστυνομικός συνελήφθησαν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Χαλκιδικής, από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.


Ο αστυνομικός και οι τρεις πολίτες κατηγορούνται για – κατά περίπτωση – παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος ο πρώτος.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (27.5.2019), ο αστυνομικός πήγε στο σπίτι των δύο ιδιωτών σε περιοχή της Χαλκιδικής και προμηθεύτηκε ποσότητα κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Βγαίνοντας από το σπίτι ακινητοποιήθηκε από τους συναδέλφους του και σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 51 γραμμάρια κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό και κινητό τηλέφωνο.

Αστυνομικός επίορκος
Ακολούθως συνελήφθησαν οι δύο ιδιώτες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκε μεταλλικός τρίφτης, ενώ στο χώρο εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο τρίτος ιδιώτης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 4 γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αστυνομικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

11,22 γραμμάρια κοκαΐνης,

24,25 γραμμάρια κάνναβης,

2.650 ευρώ,

συσκευασία με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους (17,43) γραμμαρίων,

μεταλλικός τρίφτης,

2 μεταλλικοί δίσκοι με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών,

2 κουτάλια και κουτάλα με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών,

3 αυτοσχέδιες συσκευασίες εισπνοής ναρκωτικών ουσιών και

4 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος παρέπεμψε τους δύο ιδιώτες και τον αστυνομικό σε ανακριτή.

 

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares