Τετάρτη , 7 Δεκεμβρίου 2022

Νίκος Ψαρράς και Χριστίνα Αλεξανιάν καταθέτουν στην υπόθεση της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη

Στα δικαστήρια βρίσκονται σήμερα οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Χριστίνα Αλεξανιάν, που θα καταθέσουν στην υπόθεση της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη.

Ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα δήλωσε ότι ο Νίκος Ψαρράς θα κληθεί να απαντήσει για όσα γνωρίζει εξ ιδίας αντιλήψεως, ενώ η Χριστίνα Αλεξανιάν θα ερωτηθεί για το τι ξέρει. Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει για την υπόθεση και η Δώρα Χρυσικού, αλλά και άλλοι καλλιτέχνες.

Η υπόθεση ξεκίνησε μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα τον Ιανουάριο του 2021, για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο ηθοποιός πέρασε στην αντεπίθεση, καταθέτοντας δύο πολυσέλιδες αγωγές ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας. Η πρώτη στρέφεται κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά και η δεύτερη κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα, καθώς και κατά δύο ακόμη μελών του.

Έξω από τα δικαστήρια, η Ζέτα Δούκα ερωτήθηκε πώς της φαίνεται που ο Γιώργος Κιμούλης επιστρέφει στο θέατρο. «Καλή επιτυχία του εύχομαι» περιορίστηκε να πει.

 

πρωτο θεμα

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares