Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Νίκος Παππάς: Εξώδικα και μηνύσεις σε ΜΜΕ για το Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες

Εξώδικα ετοιμάζεται να στείλει ο πρώην υπουργός Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κατά όσων ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο ίδιος εμπλέκεται σε όσα κατέθεσε η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα «ψευδομαρτύρησε εναντίον μου» στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρει ο Νίκος Παππάς στην ανάρτησή του και προσθέτει ότι ««ψευδομαρτύρησε εναντίον μου και εναντίον του κόμματος και της παράταξης που υπηρετώ, στο ειδικό δικαστήριο».

«Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς στην ανάρτησή του στα social media, όπου προανήγγειλε τις επόμενες κινήσεις του.

Η ανάρτηση του Νίκου Παππά:

«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, καλησπέρα.

Θέλω κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τα αμέτρητα μηνύματα και τις αναρτήσεις συμπαράστασης και υποστήριξης. Ποτέ σε αυτή τη διαδικασία δεν ένιωσα μόνος. Η υπομονή και η επιμονή σε έναν αγώνα δύσκολο, είναι τελικά μια συλλογική επιλογή.

Σας γράφω για να σας κάνω γνωστό το εξής: Όπως γνωρίζετε, κατατίθεται μήνυση κατά της κυρίας που ψευδομαρτύρησε εναντίον μου και εναντίον του κόμματος και της παράταξης που υπηρετώ, στο ειδικό δικαστήριο. Ήταν λάσπη στον ανεμιστήρα και θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τη Δευτέρα όμως, εκτός αυτού, θα λάβουν εξώδικο και τα μέσα ενημέρωσης που δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα. Μπορεί να μην έγινε αναφορά στο όνομά μου, όπως είπαν οι παραπάνω, αλλά κάποια ΜΜΕ κάνουν σαν να έγινε.
Φαίνεται ότι υπάρχει η λάσπη στον ανεμιστήρα, υπάρχουν και οι πρόθυμοι και έτοιμοι ανεμιστήρες της λάσπης. Εξυπακούεται ότι θα έχουν τον χρόνο να διορθώσουν. Για να προλάβω τους καλοθελητές, τα ποσά που θα ζητώ με τις αγωγές, που θα ακολουθήσουν αν δεν επανορθώσουν, δε θα είναι μεγάλα και εξοντωτικά. Θα είναι όμως σημαντικά για τις δομές υποστήριξης ατόμων με αναπηρία στις οποίες θα τα δώσω.

Και μήνυση και εξώδικα και αγωγές, λοιπόν.

Και οι λασποανεμιστήρες στη δικαιοσύνη.

Και πολιτική αντιπαράθεση.

Όμορφα και πολιτισμένα».

Shares