Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Νίκος Μουτσινάς: «Είστε χαζοί;»

Ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε συνέντευξη και προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση με τις δηλώσεις του.

Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα λόγω του… ιδιαίτερου χιούμορ του.

Η Φαίη Σκορδά του επισήμανε ότι δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια το τελευταίο διάστημα, με τον παρουσιαστή να απαντά με το γνωστό του χιούμορ: «Παιδιά, είστε χαζοί; Γιορτές έχουμε, δεν ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, με αφορμή κάποια σχόλια που αντάλλαξαν με την Αφροδίτη Γραμμέλη, ο ίδιος νιώθει πως έχει μια σχέση συγγένειας με την τηλεόραση.

«Η σχέση που έχω με την τηλεόραση είναι συγγένεια. Δεν τον θες και πολύ τον συγγενή, όμως τον αγαπάς, γιατί έχετε περάσει και πολλά μαζί», δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τη στιγμή εκείνη, τον λόγο πήρε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία του απάντησε: «Δουλεύεις όμως, χρόνια για την τηλεόραση. Ασχολείσαι με την τηλεόραση. Δεν ξέρω αν κάνεις νέα ή παλιά τηλεόραση, παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να σεβόμαστε τον περιβάλλοντα χώρο που είμαστε και λειτουργούμε και γεμίζει την τσέπη μας».

«Δεν σε ακούω εδώ και 30 δευτερόλεπτα, γιατί η ομορφιά σου είναι πιο πάνω από αυτό που είπες αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς με ένα αμήχανο χαμόγελο.

 

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares