Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Τελευταία Νέα

Νίκος Κοκλώνης – «Είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία»

“Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US” εξήγησε ο Νίκος Κοκλώνης στον Alpha.

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επανήλθε το J2US με παρουσιαστή και παραγωγό τον Νίκο Κοκλώνη, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Με μια διαφορετική από τα συνηθισμένα έναρξη, μάλιστα, ο ίδιος θέλησε να εκφράσει την προσωπική του οδύνη για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Ειδικότερα, υπό τους ήχους του κομματιού «The Sound of silence» των Disturbed, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς, είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία. Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους».

«Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού σόου του Alpha.

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε λιτά στην κριτική επιτροπή του J2uS από την οποία η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή εξέφρασαν επίσης τα θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων και των τραυματιών που άφησε πίσω η τραγωδία στα Τέμπη.

 

πηγή: zappit.gr

Shares