Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Νίκος Καραγιώργης: Μας τηλεφώνησε ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς

“Βούιζε το κεφάλι μου, άρχισα να φωνάζω. Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να διαχειριστώ τη θλίψη, το τραγικό συμβάν” ανέφερε ο Νίκος Καραγιώργης.

Ο Νίκος Καραγεώργης μίλησε στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου για το θάνατο του πολυαγαπημένου του πατέρα, Κώστα Καραγεώργη.

Η πιο δύσκολη στιγμή σου μέχρι σήμερα ήταν η ξαφνική απώλεια του πατέρα σου στα 51 του χρόνια;

Ναι. Ήταν κάτι φοβερό. Ασύλληπτο. Ήταν στο Τορόντο περιοδεία και μας τηλεφώνησε ο Νίκος Παπαναστασίου να μας πει ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς πάνω στη σκηνή. Κι ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν σκηνή από το έργο και χειροκροτούσε. Έπαθα σοκ.

Βούιζε το κεφάλι μου, άρχισα να φωνάζω. Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να διαχειριστώ τη θλίψη, το τραγικό συμβάν. Και να σου πω κάτι που εγώ το θεωρώ καρμικό;

 

Το περασμένο βράδυ το σίριαλ «Το Κανάλι των Παρανόμων» είχε κλείσει πάνω στον πατέρα μου στην τελευταία σκηνή, όπου ο Γιάννης Βούρος -σε ρόλο αστυνομικών κι οι δύο- του έδινε συλλυπητήρια για τη γυναίκα του, καθώς το σενάριο ήθελε να χάνει τη γυναίκα του ο ήρωας.

Κι η ατάκα του πατέρα μου ήταν «με την Στέλλα ζήσαμε μαζί 31 χρόνια ευτυχισμένα». Τη μητέρα μου τη λένε Στέλλα, ήταν πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι κι είχαν συμπληρώσει 31 χρόνια ζωής μαζί. Κι όχι μόνο αυτό.

Την επόμενη ημέρα του θανάτου του πατέρα μου πήρε σπίτι ένας σκηνοθέτης που τον ήθελε για μια νέα σειρά, καθώς είχε δει αυτή τη σκηνή του φινάλε. Τραγική ειρωνεία ζωής!

 

newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares