Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Νικολούλη: Το μήνυμα για την επιστροφή του «Φως στο Τούνελ»

“Θα σας περιμένω στη MEGA-λη παρέα μας για έρευνες βαθιές, με μοναδικό σκοπό την αλήθεια” αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της η Αγγελική Νικολούλη.

Η Αγγελική Νικολούλη απολαμβάνει τις διακοπές των Χριστουγέννων, όσο το «Φως στο Τούνελ» κάνει το τηλεοπτικό του διάλειμμα. Η δημοσιογράφος θέλησε να στείλει τις δικές της ευχές στο κοινό για την περίοδο των γιορτών και να ανανεώσει το ραντεβού με τους τηλεθεατές της εκπομπής της για τον Ιανουάριο του 2023.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη μοίρασε ευχές και ανακοίνωσε πως το «Φως στο Τούνελ» θα… ανάψει ξανά την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

 

Αναλυτικά το κείμενό της:

«Η γιορτινή περίοδος παραμένει ξεχωριστή, ό,τι κι αν συμβεί… Μας επηρεάζει θετικά και αρνητικά. Κάποιοι νιώθουν μελαγχολία και άλλοι πλημμυρίζουν από συναισθήματα και νοσταλγία.

Ένας χρόνος φεύγει… Ένας άλλος ο καινούργιος, περιμένει και μας χτυπά την πόρτα…Του ανοίγουμε και τον κοιτάμε κατάματα, θετικά και καλοσυνάτα. Στο κατώφλι του νέου έτους θέτουμε πάλι στόχους για ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω όλα εκείνα που μας πλήγωσαν και μας εγκλώβισαν στα τούνελ της καθημερινότητας…. Να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και να δούμε όλα αυτά που θα έρθουν, με αισιοδοξία…

Εύχομαι ολόψυχα το 2023 να φανερώσει στον καθένα από ’μας αυτό που ψάχνει. Να έχουμε υγεία, τύχη και αγάπη. Να αναζητάμε πάντα το φως και να μη ξεχνάμε, πως αυτό βρίσκεται συχνά μέσα μας.

Το «Τούνελ» θα ανάψει και πάλι τα δικά του φώτα στις 20 Ιανουαρίου. Θα σας περιμένω στη MEGA-λη παρέα μας για έρευνες βαθιές, με μοναδικό σκοπό την αλήθεια. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά… Με την Αγάπη μου, Αγγελική» έγραψε στο μήνυμά της η Αγγελική Νικολούλη.

 

zappit.gr

Shares