Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Νίκι Μινάζ: Ιδρύει δική της δισκογραφική εταιρεία

Νίκι Μινάζ: Ιδρύει δική της δισκογραφική εταιρεία

Η νέα εταιρεία της Νίκι Μινάζ, θα κυκλοφορεί μουσική «όχι μόνον ραπ αλλά διάφορα είδη.

Η Νίκι Μινάζ δημιούργησε την δική της δισκογραφική εταιρεία. Η ράπερ αποκάλυψε την είδηση κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου της εκπομπής της Queen Radio, επιβεβαιώνοντας βασικές λεπτομέρειες για το καινούριο της εγχείρημα, όπως τους πρώτους καλλιτέχνες, με τους οποίους θα συνεργαστεί και τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την εταιρεία.

Η ράπερ εξήγησε ότι ο Paddy Duke θα είναι υπεύθυνος ρεπερτορίου και καλλιτεχνών στη δισκογραφική της εταιρεία, της οποίας το όνομα δεν αποκάλυψε. Σημείωσε επίσης ότι η νέα εταιρεία θα κυκλοφορεί μουσική «όχι μόνον ραπ, ή μαύρων καλλιτεχνών», αλλά διάφορα είδη.

Η Μινάζ είπε ότι πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νάνα Φόφι, καλλιτέχνη με καταγωγή από την Γκάνα, την οποία θαυμάζει. «Έχω εμμονή μαζί σου εδώ και πολύ καιρό… Έχεις μια από τις πιο όμορφες φωνές. Μία από αυτές τις ζεστές φωνές που βγαίνουν αβίαστα» είπε η Μινάζ. Άλλοι καλλιτέχνες που θα υπογράψουν συμβόλαια για την κυκλοφορία άλμπουμ από την εταιρεία της είναι οι Tate Kobang, Rico Danna και London Hill», όπως ανέφερε. Η νέα εταιρεία θα λειτουργεί ως θυγατρική της Republic Records.

Πηγή: Newsbomb.gr

Shares