Δευτέρα , 27 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Νίκαια: Παραβιασμένη η πόρτα της ταράτσας του σπιτιού της συζύγου του 64χρονου


Στοιχεία ότι ο 64χρονος προσπάθησε να μπει στο σπίτι της οικογένειάς του στη Νίκαια πριν τη δολοφονία έχουν οι Αρχές 

Σε μια αποκάλυψη για τη δολοφονία του 39χρονου στη Νίκαια προχώρησε ο Alpha. Σύμφωνα με την εκπομπή T-live, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο 64χρονος δράστης και αυτόχειρας ήταν στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Συγκεκριμένα, βρισκόταν στην ταράτσα και λόγω της τέντας δεν μπόρεσε να μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Έτσι, λίγες ώρες μετά βρέθηκε στο σπίτι της κόρης του και δολοφόνησε τον γαμπρό του.

Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του 39χρονου

Την ίδια στιγμή, βαρύ ήταν το κλίμα στην κηδεία του 39χρονου, τον οποίο δολοφόνησεο πεθερός του στη Νίκαια. Η πεθερά του 39χρονου δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της και φώναζε διαρκώς: «Στέλιο μου συγχώρεσέ με» ενώ οι γονείς του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έπεσε θύμα δολοφονίας.

Ο πατέρας του 39χρονου κρατούσε τη φωτογραφία του παιδιού του και συνεχώς έλεγε το όνομά του ενώ η μητέρα του ρωτούσε γιατί να τους έχει βρει τέτοιο κακό.

Η σύζυγός του, που είδε τον πατέρα της να δολοφονεί τον σύζυγό της, έπεσε πάνω στο φέρετρο και φώναζε: «αντίο βράχε μου, αντίο σύντροφέ μου».

 

newsbomb.gr

 

Shares