Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Ο Όρμπαν είναι ξεκάθαρος: Η Ουγγαρία, δεν θα επιτρέψει στην Frontex να αστυνομεύσει τα σύνορα της…

Ο Όρμπαν είναι ξεκάθαρος: Η Ουγγαρία, δεν θα επιτρέψει στην Frontex να αστυνομεύσει τα σύνορα της...

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, σε συνέντευξή του στην γερμανική Bild  δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για την επιτυχία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. “Θέλω  να κερδίσει τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά μετά θα υπάρξει συζήτηση σχετικά με την κατεύθυνση που χρειάζεται” , δήλωσε στην εφημερίδα.

 

Υπάρχει μια οδυνηρή συζήτηση μπροστά μας” , είπε. Ο πρωθυπουργός προειδοποίησε το ΕΛΚ να μην ενταχθεί στις δυνάμεις με την αριστερή πτέρυγα, την οποία δήλωσε ότι σχεδίαζε “τον ευρωπαϊκό σοσιαλισμό” , η τιμή του οποίου θα καταβαλλόταν από τους Γερμανούς και τους Κεντρικούς Ευρωπαίους.

Τόνισε επίσης ότι ο  Matteo Salvini , ο υπουργός Εσωτερικών που ηγείται του Συνδέσμου, “κάνει καλή δουλειά” . Μετά τις εκλογές, όλες οι επιλογές για μια συμμαχία μαζί του πρέπει να βρίσκονται στο τραπέζι, πρόσθεσε.

 

Επίσης έκανε αναφορά για τον Weber, πρόσθεσε, ήταν ένας αδύναμος ηγέτης ο οποίος «δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί για τις δικές του αξίες»

Ο   Orban δήλωσε  είναι ξεκάθαρος με το θέμα των συνόρων ότι δηλαδή δεν έχει  λάβει χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το περίφραξη της Ουγγαρίας  στα νότια σύνορα. Πρόσθεσε, ότι δεν θα επιτρέψει στην  Frontex να αστυνομεύσει τα ουγγρικά σύνορα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares