Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! Αλλάζει το Real Estate στην Ελλάδα…

Άνοιγμα στην Ελλάδα ανακοίνωσε χθες η αμερικανική εταιρεία επενδύσεων H.I.G. Capital, μέσω της ελληνικής εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων Dimand.

Η χρηματοδότηση που θα λάβει, θα διοχετευθεί με μόνο στόχο την ανάπτυξη κινήτων, κυρίως γραφείων και ξενοδοχείων, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από τη διοίκηση της Dimand.

Σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της H.I.G. Europe Realty Riccardo Dallolio τόνισε: «Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα προσφέρει καλές ευκαιρίες σε συγκεκριμένους τομείς της αγοράς ακινήτων που ανακάμπτει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επενδύσαμε σε μια εταιρεία υψηλής ποιότητας και ισχυρή περιουσιακή βάση, ενώ το μετοχικό ποσοστό που αποκτήσαμε έχει επαρκείς εξασφαλίσεις» (σ.σ. σε περίπτωση αρνητικών εξελίξεων στην αγορά). Ο κ. Στέλιος Θεοδοσίου, ανώτερο στέλεχος της H.I.G. Europe Realty πρόσθεσε πως η συμφωνία με την Dimand αναδεικνύει τις δυνατότητες του επενδυτικού ομίλου για «σύνθετες συμφωνίες που καλύπτουν τις ανάγκες της τοπικής αγοράς».

Η H.I.G. Capital, με έδρα το Μαϊάμι και γραφεία σε αρκετές πόλεις του κόσμου, διαχειρίζεται σήμερα κεφάλαια άνω των 35 δισ. δολαρίων. Μέχρι σήμερα έχει επενδύσει σε περισσότερες από 300 επιχειρήσεις παγκοσμίως ενώ στο σημερινό της χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνονται 100 εταιρείες.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ MEGA-DEALS στο ΚΟΥΦΑΡΙ της ΕΛΛΑΔΑΣ! Οι Τούρκοι Ξεπωλούν… οι Αμερικανοί αγοράζουν…

 

πηγή

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares