Παρασκευή , 29 Σεπτεμβρίου 2023

Νέο ρατσιστικό παραλήρημα από αφροαμερικανούς – “Οι λευκοί είναι κλέφτες, δολοφόνοι και πράττουν γενοκτονία”

Οι Democrats (όσοι είναι προσκείμενοι στο κόμμα του Μπάιντεν) έχουν πλέον ξεφύγει, συνεχίζοντας να εργαλειοποιούνται διάφορες μειονότητες, ούτως ώστε να προωθήσουν το στρεβλωμένο ρατσιστικό μήνυμα περί καταπίεσης από τους λευκούς στρέιτ άνδρες. Οι πρακτικές αυτές έχουν ρίζα στην Σχολή της Φρανκφούρτης.

Οι Δημοκρατικοί πάντοτε στην σύγχρονη εποχή γραπωνόντουσαν στις μειονότητες. Για να το επιτύχουν αυτό αποτελεσματικά, κατάφεραν μέσω χρηματοδότησης από ΜΚΟ σε εκπαιδευτικά ινστιτούτα, ΜΜΕ, μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μέσω αλλαγών στην εκπαίδευση, να τους πείσουν, πως για όλα τα προβλήματά τους φταίνε “οι λευκοί, χριστιανοί” και οι ευρωπαϊκές αξίες, από τις οποίες εμπνεύστηκε το Αμερικάνικο Έθνος, κάτι που αντιπροσωπεύει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.

Να όμως, που επιστρέφει μπούμερανγκ, γιατί τώρα οι Αφροαμερικανοί θεωρούν τους λευκούς – παρότι δεν κάνανε τίποτα σε αυτή την γενιά – ως “κακούς, κατακτητές, υπέρμαχους γενοκτονίες ή ότι πράττουν γενοκτονία, βιαστές, δολοφόνους” και ό,τι άλλο απωθημένο βγάλουν. Και το κερασάκι στη τούρτα; Αν τα λέγανε αυτά λευκοί, τότε θα είχαν απολυθεί από τις δουλειές τους, τα στοιχεία τους θα έβγαιναν στην φόρα στο διαδίκτυο και θα ήταν στο στόχαστρο της τρομοκρατικής οργάνωσης, αντιφά.

Και παρόλο που και Αφρικάνοι και άλλοι λαοί, πέραν της Ευρώπης,  κάνανε ακριβώς τα ίδια ανά των αιώνων, παρότι κουλτούρας διασταυρώθηκαν χάριν της εξερεύνησης καινούργιων κόσμων, λαών αλλά και της επικοινωνίας μεταξύ τους, παρότι και οι Αφρικανοί είχαν δούλους, όπως οι Ευρωπαίοι, οι Ασιάτες, παρόλο που και οι Αφρικανοί κατακτούσαν εδάφη άλλων φυλών, όπως έκαναν και οι αυτόχθονες φυλές των Αμερικανών μεταξύ τους, οι Αμερικάνοι “προοδευτικοί” μαζί με woke Ευρωπαίους, συνεχίζουν να δαιμονοποιούν την Ευρώπη και τις Δυτικές αξίες, που χάριν αυτές, υπάρχουν κινητά και διαδίκτυο για να εκφράζουν τον ναρκισσισμό τους.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares