Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020

NEO παραλήρημα του Κάνιε Γουέστ: «Θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ»…(ΒΙΝΤΕΟ)

NEO παραλήρημα του Κάνιε Γουέστ: «Θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ»...(ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλο ένα παραλήρημα του Κάνιε Γουέστ (Kanye West) που θέλει να γίνει ο επόμενος «ιδιοφυής δισεκατομμυριούχος» Πρόεδρος των ΗΠΑ…

Άλλο ένα «ιδιοφυές» σχέδιο του 42χρονου ράπερ και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ (Kanye West) για να κατακτήσει (όπως νομίζει) τον κόσμο! Ο Κάνιε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Φεστιβάλ Καινοτομίας του Fast Company – όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail – αποκάλυψε ότι σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ του 2024.

Παράλληλα με τις δραστηριότητές του στη μουσική βιομηχανία, ο Κάνιε το 2013 ξεκίνησε την διάσημη συνεργασία του με την Adidas -με το όνομα Yeezy- η οποία παραμένει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και πολυσυζητημένες σύγχρονες μάρκες ένδυσης. Μάλιστα, τον περασμένο μήνα, το Forbes εκτίμησε ότι το 2019 τα Yeezy θα συγκεντρώσουν πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις, ενώ πρόσφατα τον ανέφερε ως δισεκατομμυριούχο.

Αλλά τον Ιούνιο, η δημοσίευση τον κατέταξε τέταρτο ανάμεσα στους πλουσιότερους καλλιτέχνες hip-hop του κόσμου, με εκτιμώμενη καθαρή αξία 240 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Κάνιε ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Όταν ο κόσμος λέει ότι δεν είναι ευγενικό να αποκαλείς τον εαυτό σου δισεκατομμυριούχο, εγώ λέω ότι μπορεί να αλλάξω νόμιμα το όνομά μου».

https://www.instagram.com/p/B4m43xHnSeG/

 

Αλλάζει το όνομά του σε «Κρίστιαν Τζίνιους Δισεκατομμυριούχος Κάνιε Γουέσ»

«Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ δεν σκοτώθηκε επειδή είχε ένα όνειρο, είχε κάτι άλλο για το οποίο μιλούσε. Για τη μαύρη ενδυνάμωση, την οικονομική ενδυνάμωση», είπε ο Γουέστ. «Στο Forbes, τους έδειξα μια παραλαβή 890 εκατομμυρίων δολαρίων και δεν με αποκάλεσαν ακόμα “δισεκατομμυριούχο”. Δεν θέλουν να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να αγοράσουμε γη. Δεν θέλουν να έχουμε το 100% της ιδιοκτησίας που έχω στο Yeezy… Όταν οι άνθρωποι λένε ότι είναι χάλια να ονομάσεις τον εαυτό σου δισεκατομμυριούχο, λέω ότι μπορώ να αλλάξω νόμιμα το όνομά μου σε Christian Genius Billionaire Kanye West για ένα χρόνο μέχρι να καταλάβετε όλοι ακριβώς τι σημαίνει.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουέστ που θέλει να χτίσει σπίτια για τους άστεγους.

https://www.instagram.com/p/B2Uaugyni7H/

Κάνιε Γουέστ: «Θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ»

Όταν ο Κάνιε Γουέστ αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει για να βάλει υποψηφιότητας για πρόεδρος των ΗΠΑ το κοινό γέλασε. «Όταν θα βάλω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024…» ξεκίνησε να λέει… «Γιατί γελάτε;» ρώτησε με αυστηρό ύφος. Σύμφωνα με τον ράπερ, που πρόσφατα κυκλοφόρησε άλμπουμ με γκόσπελ θρησκευτικά τραγούδια αν εκλεγεί πρόεδρος, «θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας».

Τα τελευταία χρόνια ο Κάνιε Γουέστ έχει ελαχιστοποιήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς είχε επικεντρωθεί στην αντιμετώπιση του προβλήματος της διπολικής διαταραχής από την οποία πάσχει.

ethnos.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares