Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νέο ΧΑΤ ΤΡΙΚ και ΡΕΚΟΡ πέτυχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους Γκάλαξι [ΒΙΝΤΕΟ]…

Ένα ακόμη ρεκόρ έσπασε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην νίκη των Λος Άντζελες Γκάλαξι επί της Σπόρτινγκ KC, αφού με το χατ-τρικ που πέτυχε έφτασε τα 26 τέρματα στην σεζόν, κάτι που αποτελεί ιστορική επίδοση για τον σύλλογο.

Με ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έδωσε την νίκη στους Λος Άντζελες Γκάλαξι με 7-2 απέναντι στην Σπόρτινγκ KC. Η είδηση φυσικά δεν είναι τα τρία τέρματα που σημείωσε ο Σουηδός, αλλά τα 26 γκολ συνολικά μέσα στην χρονιά κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ για τον σύλλογο, αφού κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο στο παρελθόν.

Η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ και ο 37χρονος επιθετικός πήρε την κατάσταση στα χέρια του, καθώς ισοφάρισε με δεύτερη προσπάθεια μετά από εκτέλεση πέναλτι στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην συνέχεια πέτυχε το τρίτο γκολ με πλασέ μέσα από την περιοχή, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ στο 85ο λεπτό έκανε το 7-1 με εξαιρετικό αριστερό σουτ στην απέναντι γωνία, ολοκληρώνοντας ένα εκπληκτικό χατ-τρικ.

Έτσι ο Ζλάταν έγραψε την δική του ιστορία στο Λος Άντζελες, αφού έγινε ο απόλυτος record – man με 26 τέρματα μέσα στην σεζόν.

sport24

Shares