Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νεκρός ο ένας από τους δράστες του μακελειού σε αίθουσα μπιλιάρδου-ΒΙΝΤΕΟ

Νεκρός έπεσε από πυρά της αστυνομίας ο ένας εκ των δύο δραστών του μακελειού σε αίθουσα μπιλιάρδου 

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο 27χρονος Ezequias Souza Ribeiro τράπηκε σε φυγή την περασμένη Τρίτη (21.2.2023) αφού πυροβόλησε και σκότωσε ανθρώπους που τον κορόιδευαν, μετά την ήττα του σε δύο αγώνες μπιλιάρδου σε μπαρ της πόλης Sinop, στα οποία είχαν στοιχηματίσει και λεφτά, 4.000 ρεάλ Βραζιλίας (περίπου 736 ευρώ).

Η αστυνομία τον εντόπισε σε μια δασική περιοχή, περίπου 9 χιλιόμετρα μακριά από τη βραζιλιάνικη πόλη Cuiabá και τον πυροβόλησε. Αν και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, εξέπνευσε πριν φτάσει στη μονάδα αφού το σώμα του υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο συνεργός του, ο 30χρονος Edgar Ricardo de Oliveira, αν και αρχικά προσπάθησε να διαφύγει, τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία 2 ημέρες μετά το αιματηρό περιστατικό στην αίθουσα μπιλιάρδου και ομολόγησε.

Βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Στα πλάνα που βγήκαν στη δημοσιότητα από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται ο ένας από τους δράστες να κρατάει καραμπίνα και να πλησιάζει όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα δίπλα στα τραπέζια του μπιλιάρδου και να ανοίγει πυρ.

Οι 2 δράστες σκότωσαν εν ψυχρώ σχεδόν όλους όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο. Ο εκπρόσωπος της Πολιτικής Αστυνομίας της Βραζιλίας, Braulio Junqueira, δήλωσε ότι οι ανακριτές συγκέντρωναν μαρτυρίες όσων βρίσκονταν εκεί και αναζητούσαν τους εν ψυχρώ δολοφόνους.

Όσον αφορά το περιστατικό, είπε ότι ο 30χρονος είχε παίξει ένα παιχνίδι μπιλιάρδου εναντίον ενός από τα θύματα το πρωί της Τρίτης και έχασε περίπου 4.000 ρεάλ Βραζιλίας.

Το απόγευμα, επέστρεψε με τον Ezequiel και προκάλεσε τον άνδρα για δεύτερη φορά, αλλά έχασε ξανά, προκαλώντας γέλια στους υπόλοιπους θαμώνες. Φαίνεται ότι η… ταπείνωση από τις ήττες και η άρνησή του να πληρώσει, οδήγησαν τους δύο δράστες στη σφαγή των θαμώνων.

Έξι άνθρωποι πέθαναν επί τόπου από τους πυροβολισμούς ενώ το 7ο θύμα υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, όσο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της περιοχής.

newsit.gr

Shares