Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Κορονοϊός: Δύο νεκροί σήμερα στην Ελλάδα – 70 συνολικά….

 

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα. Ο 75χρονος κάτοικος Κέρκυρας νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η 89χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Καστοριάς.

 

Αυξάνονται οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα. Σήμερα στη “μαύρη” λίστα προστέθηκαν άλλοι δύο νεκροί από κορονοϊό, που κατέληξαν το πρωί. Πρόκειται για έναν 75χρονο κάτοικο Κέρκυρας, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, και μία 89χρονη, η οποία νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Ο 75χρονος ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Κέρκυρα. Χθες, Σάββατο, η κατάσταση του είχε δείξει μία σταθεροποίηση, ωστόσο, μέσα στη νύχτα επιδεινώθηκε ραγδαία. Σύμφωνα με το corfupress, έχει προσβληθεί από το νέο κορονοϊό και η σύζυγός του, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Όσον αφορά στην Καστοριά, που μετρά άλλο ένα θύμα μετά τον θάνατο της 89χρονης, υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη (31.03.2020) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως ο δήμος Μεσοποταμίας μπαίνει σε καραντίνα 14 ημερών.

Μέχρι χθες, τα κρούσματα στην χώρα μας ήταν 1.673, με το 55% εξ αυτών να αφορά σε άνδρες.343 από τα κρούσματα σχετίζονται με ταξίδι, ενώ 592 σχετίζονται με κάποιο ήδη γνωστό κρούσμα. Επίσης, δέκα συμπολίτες μας πήραν εξιτήριο.

Με πληροφορίες από: corfupress.com / sentra.com.gr.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares