Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Άτομο ρίχνει «φως» στον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ακόμη ένα πρόσωπο – κλειδί αναμένεται να ρίξει φως με την κατάθεσή του στην υπόθεση της Πάτρας.

Πρόκειται για τον παιδίατρο, ο οποίος αντίκρισε νεκρή την Τζωρτζίνα λίγη ώρα μετά από τον θάνατό της. Το πρόσωπο προστίθεται στη λίστα με τους μάρτυρες, που θα καταθέσουν σύντομα στο δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εκτός από τα τρία πρόσωπα – κλειδιά που είναι μάρτυρες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας υπάρχει άλλο ένα πρόσωπο, ένας παιδίατρος ο οποίος είχε εφημερία στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο “Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού”, ο οποίος κλήθηκε να αντιμετωπίσει την τελευταία κρίση της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο», ανέφερε ρεπορτάζ του Alpha.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ο παιδίατρος ειδοποιήθηκε για την Τζωρτζίνα έσπευσε αμέσως με την ομάδα του, ωστόσο η 9χρονη είχε φύγει από τη ζωή.

«Ο παιδίατρος έφτασε αμέσως με την ομάδα του, ενώ όταν μπήκε στον θάλαμο είδε την Τζωρτζίνα χωρίς σφυγμούς, απνοιακή και κυάνωση στο στόμα και με μυδρίαση», αναφέρθηκε.

Εκτός από τη νοσηλεύτρια της οποίας η κατάθεση κρίνεται αρκετά σημαντική, ο Ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ετοιμάζεται να καταθέσει, μιας και ήταν εκείνος ο οποίος έκανε την νεκροψία – νεκροτομή, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Τζωρτζίνα πέθανε από κεταμίνη.

 

ethnos.gr

Shares