Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του (καθηγητή) Γ. Ιωαννίδη κατά του lockdown που «οδηγεί την Ελλάδα δυστυχώς στην καταστροφή…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην 3ωρη συνέντευξη Ιωαννίδη στο Κρήτη TV, την μοναδική αξιόλογη εκπομπή πραγματικής δημοσιογραφίας που έχουμε δει εδώ και 8 μήνες σχετικά με ιατρικά θέματα στην Ελλάδα, παρεμβαίνει ο κ.Γώγος της κρατικής επιτροπής…

Αφού εξυμνεί τον κ.Ιωαννίδη (και σας έχουμε καλέσει να διδάξετε και όλοι γνωρίζουμε την αξία σας και μας έχετε βοηθήσει και τέτοια) αραδιάζει τις ηλιθιότητες για το σωτήριο λοκντάουν.

Ακολούθως ο Ιωαννίδης αποδομεί τη λογική της κρατικής επιτροπής (ο αλήτης δεν τρέφει την ίδια εκτίμηση στον Γώγο) και παρουσιάζει τις θανάσιμες επιπτώσεις των καθολικών κλειδωμάτων και των οριζόντιων μέτρων απαγόρευσης ανά κατηγορία κινδύνου, καθώς και το τι ακριβώς πρέπει να κάνει η κυβέρνηση για να σώσει κόσμο μέσα από συγκεκριμένα επιδημιολογικά δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλα όσα αναφέρει ο καθηγητής Γ.Ιωαννίδης για τις επιπτώσεις ενός lockdown

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις αποκαλύψεις του Γ.Ιωαννίδη κατα του lockdown

Οι λύσεις που προτείνει είναι και βιώσιμες και τεκμηριωμένες και άμεσα εφαρμόσιμες.

Ανάμεσα στις λύσεις ανέφερε τα ευρεία (ή έστω σταθμισμένα) πληθυσμιακά τεστς, συμπληρώνοντας ότι αυτό το αστόχευτο επιπόλαιο τεστάρισμα που γίνεται σε πλατείες και πεζοδρόμια στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι απαράδεκτο και δημιουργεί πλασματική εικόνα.

Ο Ιωαννίδης παρομοιάζει το λοκντάουν σαν μια νέα μικρασιατική καταστροφή καθώς δημιουργεί μη αναστρέψιμες κοινωνικές, υγειονομικές και οικονομικές βλάβες στην κοινωνία.

Γιατί πολλές χώρες το ακολουθούν; Επειδή «ο ένας πολιτικός αντιγράφει τον άλλο προσπαθώντας να πλειοδοτήσει στα δρακόντεια μέτρα που υποτίθεται ότι προστατεύουν αλλά στην τελική εξοντώνουν και δημιουργούν περισσότερα θύματα».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος/press-gr.com

Shares