Πέμπτη , 12 Δεκέμβριος 2019
Τελευταία Νέα

Νέες ΜΗΝΥΣΕΙΣ από τον Π. Δημητρά! Δεν κουράζεται να μοιράζει κατηγορίες για ρατσισμό… (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται ότι ο Παναγιώτης Δημητράς αρέσκεται στο να παραμένει συνεχώς στην επικαιρότητα κάνοντας να φαίνονται “ήρωες” άνθρωποι οι οποίοι με τις πολιτικές τους έχουν προωθήσει την λαθροεισβολή και την διάβρωση της ελληνικής κοινωνίας.

Αυτή τη φορά ο επικεφαλής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, κ. Δημητράς έκανε μήνυση κατά του πρώην πρωθυπουργού Άντώνη Σαμαρά αλλά και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη για διασπορά ψευδών ειδήσεων με ρατσιστικό κίνητρο και δημόσια προτροπή σε διακρίσεις και μίσος κατά των προσφύγων.

Η μηνυτήρια αναφορά αφορά τις δηλώσεις του πρώην γαλάζιου πρωθυπουργού, Αντ. Σαμαρά κατά τη διάρκεια του 13ου συνεδρίου της ΝΔ ο οποίος αναφερόμενος στους πρόσφυγες έκανε λόγο για «λαθρο-εποικισμό». Φυσικά αυτό που ξεχνάει ο Δημητράς είναι ότι παρά τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός όσο κυβερνούσε τη χώρα δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τα σύνορά μας και ακολούθησε κατά γράμμα την πολιτική που του επέβαλλαν οι Βρυξέλλες.

Παράλληλα, η μήνυση αφορά και τη δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας, ο οποίος μιλώντας και εκείνος για τις προσφυγικές ροές είπε πως «τίθεται θέμα “παράνομης εισβολής” στη χώρα από μετανάστες».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Δημητράς έχει κάνει σε πολλά πολιτικά πρόσωπα μηνύσεις, όπως και στον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος από το βήμα της βουλής είχε επιτεθεί κατά του ανθρώπου αυτού με πύρινο λόγο.

Δείτε παρακάτω τί είχε πει ο κ. Βελόπουλος προ ολίγων εβδομάδων:

Άγρια επίθεση K. Βελόπουλου στον Π.Δημητρά! Tον εξευτέλισε….

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 3. Oktober 2019

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares